02 ledna, 2018

Vztah otec, syn a táhni mi z cesty ty…

Začtěme se do následujícího nepříliš povzbuzujícího příběhu, jak nám ho popsal Sigmund Freud.

Otec Sigmunda Freuda se jmenoval Jakob a byl obchodníkem se suknem. Jednoho večera se oblékl, vzal si novou kožešinovou čepici a šel se projít. Chodníky tehdy bývaly velmi úzké, a tak když se proti němu objevil jiný chodec, nastala trapná situace – Jakob udělal další krok, ale nebyl si jistý, kdo má vlastně přednost. Muž byl rychlejší, srazil Jakobovi čepici do bláta a ještě zařval: „Uhni, Žide!“ Když tu historku otec doma vyprávěl svému synovi, na tomto místě se zarazil. Malého Sigmunda ale právě tohle zajímalo nejvíc a naléhal: „A co jsi udělal?“ Otec odpověděl: „Ustoupil jsem a šel pro čepici.“ Tato příhoda údajně poznamenala povahu zakladatele psychoanalýzy. Nedostatek heroismu u muže, který byl jeho absolutním vzorem, jej zasáhl jako úder blesku…


Mimochodem co měl Freudův otec udělat? Nezachoval se přesně podle Ježíšova „když tě někdo udeří v pravou líci, nastav mu i druhou“? O tom ale psát nechci.

Někdy přemýšlím nad tím, co svým synům odkážu já. Nemyslím na podobné situace, ale i na situace mnohem méně vyhrocené. Zda nedopadnu jako v jedné pasáži ve slavném The Wall, kde malý chlapec zpívá: „Daddy, what else did you leave for me? Daddy, what you leave behind for me?“, neboli „Táto, co jsi mi ještě zanechal? Táto, co jsi po sobě zanechal?“ U Freuda zůstala bolestný zářez na duši, když si vzpomněl, jak jeho otec uhnul z cesty jakémusi tupci, u mnoha synů zůstal zářez z jiných důvodů…

Jedním z drsných pojednání o vztahu otce a syna je Kafkova kniha „Dopis otci“. Geniální a bolestivé čtení. Myslím, že se v mnoha ohledech jedná o velmi pravdivou sondu do vztahu otců a synů.

Začtěme se do některých slov, které Kafka svému otci psal: „Vypracoval ses jen svou vlastní silou nesmírně vysoko a měl jsi v důsledku toho neomezenou důvěru ve vlastní mínění. Spíš než v dětství mě to oslňovalo v době, kdy jsem dospíval. Ze svého křesla jsi vládl světu. Tvé mínění bylo správné, každé jiné bylo bláznivé, přehnané, mešuge, nenormální. Tvoje sebedůvěra byla přitom tak veliká, že jsi ani nemusel být důsledný, a přesto jsi nepřestával mít pravdu.“


„Stačilo jen, aby byl člověk kvůli nějaké věci šťastný, byl jí plný, přišel domů a řekl to, a místo odpovědi se mu dostalo ironického povzdechu, kroucení hlavou, poklepání prstem na stůl: „Ty mi tak budeš něco vyprávět," nebo „Tvoje starosti na mou hlavu," nebo „Kéž bych měl hlavu taky tak odpočatou," nebo „To je mi událost!" nebo „Za to si toho koupíš!" Nebylo samozřejmě možné očekávat, že se budeš rozplývat nadšením nad každou dětskou maličkostí, žil jsi přece v starostech a trápení. O to také nešlo. Šlo mnohem spíš o to, že jsi z moci svého charakteru, který byl v rozporu s mým, musel takováto zklamání vždy a ze zásady dítěti připravovat.“

„Vždycky mi byla nepochopitelná Tvá necitlivost k tomu, jaké trápení a jakou hanbu mi svými slovy a úsudky můžeš způsobit, bylo to, jako bys neměl ani ponětí o své moci. Já jsem Ti určitě svými slovy také často ublížil, ale vždycky jsem o tom věděl, bolelo mě to, ale nedokázal jsem se ovládnout a slovo zadržet, litoval jsem toho, už když jsem je vyslovoval. Ty jsi však svými slovy útočil bez dlouhých cavyků, nikoho jsi nelitoval, ani když jsi to dělal, ani později, člověk byl proti Tobě naprosto bezbranný.“

Tolik Kafka… Nechci vršit pocity viny těm, kdo jsou otcové. Všichni, kdo máme syny (a dcery), tak o tomto víme své. Citlivější duše mají pocity viny z toho, co nezvládli, jiné povahy jsou v pohodě. Jisté je, že každý jsme nějak selhali a každý jsme naopak někdy udělali správné kroky. Do jaké míry se dá charakter a postoje dítěte ovlivnit výchovou a jak moc nikoli, je nekonečná diskuse. Někdy jsem se setkal s tím, že otec byl sukničkář nebo mačo nebo slaboch a vyrostli mu super děti. A stejné platí naopak – otec byl skvělý člověk, ale děti se mu nepovedly. Jaká je v tom logika, skutečně nevím. Jen tuším.

Přesto nějak na výchově a odkazu, který jako otcové předáváme, záleží. Pokud se, obrazně řečeno, před svými dětmi nechápe skopnout z chodníku anebo, řečeno s Kafkou, bude našim dětem nepochopitelná naše necitlivost k tomu, jaké trápení a jakou hanbu jim svými slovy a úsudky způsobíme, dětem ublížíme, i když se s tím možná v budoucnu srovnají.

Jaká je tedy role otců? Je jich jistě mnoho a ještě více o tom bylo napsáno. Rád bych ukázal na jednu věc a to naučit otce svoje děti pracovat s bolestí.

Zdá se mi, že se stále více prosazuje názor, že je nežádoucí, když se dítěti kladou do života překážky a když jej někdo omezuje. Proto se prý nemají děti trestat, proto se již od velmi útlého věku mají samy rozhodovat a rodiče jim nemají do jejich rozhodování zasahovat, proto se jim často vštěpuje, že „blbá je učitelka, vychovatel“, nikoli že na vině mohou být i ony, proto se jim nesmí stanovovat hranice, protože jejich nastavením by se potlačil jejich osobnostní rozvoj atd. Asi víte, kam mířím. Jenže role otce je mimo jiné ta, že miluje, ale lásku dokáže skloubit s přiměřeným trestem, nastavením hranic, podporováním dítěte, aby se nebálo utržit ránu a nehledalo příliš rychle viníky okolo sebe a aby dokázalo respektovat autority.

Jde třeba, aby se dítě a poté mladý člověk naučil přijímat realitu toho, že je život těžký. Pokud toto přijme, je lépe připraven naučit se něco absolutně základního. Konkrétně, že místo zranění je místem největšího daru. Jak stručně říká C. G. Jung: „Kde zakopneme a upadneme, tam najdeme čisté zlato.“ Nebo jak zpívá Leonard Cohen ve své nejdůležitější písni „Hymna“: „Ve všem je prasklina a tudy se dovnitř dostává světlo.“ Proto nás nemůže překvapit, že zraněný muž se stal ústředním symbolem proměny v křesťanství.

Role otce potom je pomoci dítěti zlato (Jung) či světlo (Cohen), které přichází po pádu a z něj plynoucího zranění, najít. 

Freudův otec se zachoval jako slaboch. Kafkův byl zřejmě samolibým mačem. Otec v podání Pink Floyd je pasivní. Jenže je třeba dodat, že se vždy lépe popisují špatné příklady. Těch dobrých je jistě dost a jsou okolo nás. Jen je třeba nenechat se převálcovat některými současnými trendy, které z kluků a jednou mužů vychovávají slabochy, kteří nejsou schopni pracovat se svojí bolestí a kteří se proto vyhýbají jakékoli složitější životní výzvě a závazku.


Jako otcové ale i vychovatelé se můžeme a máme pokusit jim v tom pomoci. 

299 komentářů:

«Nejstarší   ‹Starší   201 – 299 z 299
Unknown řekl(a)...

MILOVATELNÁ KOUZLA, KTERÁ PERFEKTNĚ FUNGUJÍ A ZŮSTÁVÁ NAVŽDY Permanentní, POUZE DR ISIKOLO (https://isikololovetemple.com) TO ZA VÁS MŮŽE.
Sdílím toto svědectví partnerům trpícím v jejich vztazích, protože existuje trvalé řešení. Můj manžel mě a naše 2 děti nechal 2 roky pro jinou ženu. Snažil jsem se být silný jen pro své děti, ale nedokázal jsem ovládat bolesti, které trápily mé srdce. Byl jsem zraněný a zmatený. Potřeboval jsem pomoc, tak jsem provedl průzkum na internetu a narazil jsem na stránky, kde jsem viděl, že DR ISIKOLO kouzelné sesilatele, může pomoci získat milence zpět. Kontaktoval jsem ho a on pro mě udělal speciální modlitbu a kouzla. K mému překvapení se můj manžel po 2 dnech vrátil domů. Tak jsme se znovu sešli a v rodině bylo hodně lásky, radosti a klidu. Můžete také kontaktovat DR ISIKOLO, mocného kouzelníka řešení pro řešení, na jeho kontaktu: isikolosolutionhome@gmail.com, send@isikololovetemple.com. Můžete mu také WhatsApp na +2348133261196.

Christos řekl(a)...

Jaké úžasné kouzelnické kouzlo, tento dr. Ogunamen, mě přiměl stát se plodným do 7 dnů a já jsem kontaktoval obiyana poté, co jsem si o něm přečetl online, když jsem četl, jak pomohl jedné ženě získat jejího manžela zpět a já jsem ho kontaktoval také kvůli mému problému .. Do 7 dnů od kontaktu se moje přání splnila .. tolik problémů s mým těhotenstvím mě pohltilo a moje byla čarodějnice a všechny další škodlivé věci .. Když Dr. ogunamen přišel do mého problému, byl jsem obhájen a kontaktoval ho nechte svůj problém vyřešit .. Jeho e-mail je ogunamen1ofebudin@gmail.com ...
Whatsapp: +234 704 405 9898 ...

Unknown řekl(a)...

Ahoj všichni, toto je ta nejúžasnější věc, jakou jsem kdy zažil, a musím se podělit o toto skvělé svědectví. Chtěl bych jen poděkovat DR ISIKOLOVI za to, že mi udělal čas a pomohl mi seslat kouzlo, které vrací mého bývalého milence, který o mě po šesti měsících zasnoubení najednou ztratil zájem, ale dnes jsme manželé a šťastnější než nikdy předtím. Byl jsem opravdu ohromen a šokován, když pro mě udělal práci a za 48 hodin poté se Kris vrátil do mého domu a začal prosit o odpuštění a o to, abych ho přijal zpět .. Opravdu mi chybí slova a nevím jak moc vám mohu vyjádřit své uznání, DR ISIKOLO, jste Bohem poslaným, abyste obnovili narušený vztah. Hluboce ho baví pomáhat lidem dosáhnout jejich tužeb, najít pravou lásku, získat zpět své bývalé milence, zastavit zneužívající vztahy, najít úspěch, přilákat štěstí, najít spřízněné duše a další. Kontaktujte ho ještě dnes a nechte ho, aby vám ukázal zázraky a úžas jeho systému kouzel lásky. Poskytuje nejlepší výsledky v kouzlení skutečných kouzel. Jeho web: https://isikololovetemple.com a můžete odeslat e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také Whatsapp na +2348133261196.

Unknown řekl(a)...

Slíbil jsem, že vypovím své svědectví po celém světě, jakmile se můj muž vrátí ke mně a můj manžel přišel, stejně jako mi DR ISIKOLO řekl, když mi pomohl. Rozhodl jsem se správně a kontaktoval jsem DR ISIKOLO, velkého sesilatele kouzel, který vám může pomoci vyřešit vaše problémy. Můj muž mě nechal trpět a nikdy jsem nevěřil, že se ke mně znovu vrátí, ale když jsem kontaktoval DR ISIKOLO, ujistil mě, že můj muž přijde znovu. dal mi nějaký seznam věcí ke koupi, ale nemohl jsem je získat v mé zemi, a tak jsem mu poslal peníze a on koupil věci a připravil dokonalé kouzlo lásky. Můj manžel za mnou běžel za 48 hodin a prosil o odpuštění TOTO JE SKUTEČNÉ A PRAVÉ. Byl jsem tak překvapen, že kouzlo fungovalo přesně tak, jak mi řekl. To je tak úžasné a chci, abyste věřili, protože DR ISIKOLO je tak skutečný a žádám vás, abyste ho kontaktovali nyní na jeho e-mailu, aby vám také mohl pomoci způsobem, jakým pomohl mně. e-mail je isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také Whatsapp na +2348133261196.

Veronika Boban řekl(a)...

Co bych udělal, abych svého manžela získal zpět, ne-li na pomoc DR ISIKOLO. Když jsem se s manželem rozvedl a řekl, že už mě unavuje, byla jsem úplně zmatená. Můj život bez něj nebyl ničím a snažil jsem se, co jsem mohl, aby ho zrušil rozvod, ale on řekl, že jeho mysl je smyšlená a šli jsme každý svou cestou. Plakala jsem v šoku, hanbě a bolesti, když můj přítel hledal pomoc a bylo mi řečeno, abych se spojil s DR ISIKOLO o pomoc od mého starého přítele, když uslyšela, čím procházím, a spěšně jsem kontaktovala DR ISIKOLO a všechno mu vysvětlil a on mi řekl, že se za mnou můj manžel vrátí a prosí mě, abych ho do 48 hodin přijal zpět. Později téhož dne mi můj manžel zavolal na telefon s pláčem a prosbou o odpuštění, myslel jsem, že se mi to zdálo, dokud nepřijel do domu s prosbou a přijal jsem ho s vědomím, že jsem udělal vše pro to, abych se s ním znovu spojil. Právě teď oba žijeme jako jeden. Další informace o tom, jak kontaktovat DR ISIKOLO, získáte na e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo WhatsApp na čísle +2348133261196.

Unknown řekl(a)...

Neuvěřitelné se právě stalo v mém životě, můj manžel, který mě opustil a moje dvouleté dítě pro jinou ženu, je zpět ke mně. Věci byly těžké, protože nemám práci a prosím o krmení, takže moje máma přišla na moji záchranu, aby mě a moje 2 roky dítě vzala domů, i když problémy nebyly vyřešeny, ale bylo pro mě o něco lepší hledat práci zatímco moje máma mi pomáhala s dítětem doma, když nepracovala, můj bratr se o ni staral, věci pro mě opravdu nefungovaly, protože jsem neměl práci. Zatímco jsem stále hledal práci, přišel jsem do kontaktu se ženou, která mi řekla, jak se pomocí DR ISIKOLO osvobodila od podobného problému. Dala mi informace a já jsem ho kontaktoval a po mém setkání s DR ISIKOLO mi dal relevantní informace o tom, jak mi pomůže, které jsem vyhověl a ke svému překvapení se můj manžel po 2 dnech vrátil ke mně a dostal mě tak ohromen. když se vrátil, odpustil jsem mu, protože ho chci zpět, přišel domů a usadili jsme se a věci se vrátily tak, jak byly, nebo ještě lépe. Zde je jeho kontakt, pokud si to chcete vyzkoušet: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také Whatsapp na +2348133261196. Děkuji DR ISIKOLO.

Anonymous řekl(a)...

Můj bývalý manžel se se mnou před 4 lety rozvedl, takže jednoho dne navštěvuji fórum pro několik tipů na zotavení a tam jsem viděl ženu svědčit o tom, jak jí DR WALE pomohla získat jejího muže zpět poté, co se svázal s kouzlem jiné ženy a DR WALE pomohl její. Tak jsem kontaktoval DR WALE a vysvětlil mu své problémy, k mému největšímu překvapení mi DR WALE pomohl najít mého muže po 2 dnech a moje manželství je nyní perfektní, jak jsem slíbil. Trvalá obnova Ex přináší nejen zpět někoho, koho milujete, ale také spojuje pocity milenců se skutečností, že jste s touto osobou šťastní. Můj muž se mnou teď zachází jako s královnou a vždy říká, že mě pořád miluje. Pokud ve svém vztahu prožíváte potíže, DR WALE vám může pomoci při sňatku, KONTAKTUJTE HO. EMAIL: drwalespellhome@gmail.com NEBO WhatsApp: +2347054019402

Unknown řekl(a)...

Moje cesta k obnovení manželství začala před 7 dny, když mě moje 42letá žena změnila na o 10 let mladšího muže. Je mi 57 a jí je 55. Prošel jsem pouští a na své cestě jsem našel doktora Isikola. Bůh ho použil k uzdravení mého zlomeného srdce a vzal mé bolesti pryč svým kouzlem Mocné lásky. bylo to pro mě těžké, když jsem se snažil dostat ji zpět domů bez úspěchu, a to se stalo mučením mých dětí a já. Věřím Pánu a vím, že se chystá obnovit mé manželství. Vysvětlil jsem mu všechno a on mi řekl, co mám dělat, co jsem udělal, a udělal svou část a moje žena se vrátila domů ke mně a našim dětem za méně než 48 hodin. Musíme mít víru. Víra je ujištění o věcech, v které doufáme, a přesvědčení o věcech, které nevidíme. Muži a ženy se prosím nevzdávejte, Bůh může použít doktora Isikola k obnovení vašeho manželství nebo vašeho vztahu. Neztrácejte naději. Musíte se zamilovat do Pána. Obraťte se na doktora Isikola Pro mocné kouzlo lásky zaslané od Boha. prostřednictvím e-mailu: sikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp na: +2348133261196.

anonymous řekl(a)...

Já a můj přítel jsme byli spolu 8 měsíců a je to 6 měsíců, co jsme se rozešli. Stále ho miluji, ale někteří cítí, že je to nefér. Proč milovat někoho, kdo vás evidentně nemiluje zpět? Modlil jsem se a modlil se za tyto měsíce a za nic. Pořád je se svou novou přítelkyní (se kterou žije), a pak jemně komentuji online, jak sesilatel kouzel pomáhá obnovenému vztahu získat bývalého milence zpět, “tak jsem se rozhodl to zkusit, protože miluji svého přítele. tak jsem kontaktoval doktora Isikola a řekl jsem mu o všech mých problémech a dal mi 100% záruku, že po kouzlu budu mít svého přítele zpět, takže jsem byl nadaný a měl jsem štěstí, že jsem ho kontaktoval, udělal jsem všechno, co ode mě požadoval, a k mému největšímu překvapení 2 den po kouzlu mi můj přítel zavolal a omluvil se za to, co mi udělal, a požádal mě o odpuštění, aby se pro mě vrátil domů, opravdu jsem se zranil a prošel těmi okamžiky, ve kterých mě opustil, koneckonců to udělal Dr. Isikolo pro mě jsem mu odpustil a on se vrátil domů s větší láskou a štěstím díky Dr. Isikolovi, skutečnému kouzelníkovi v Africe, který Google doposud doporučil tento rok. Dr. Isikolo je dobrý kouzelník se skutečnými kouzly, takže mu zavolejte nebo si ho přidejte na Whats-App: +2348133261196 nebo mu pošlete e-mail na jeho e-mailovou adresu: isikolosolutionhome@gmail.com.

Unknown řekl(a)...

VÝKONNÁ LÁSKA KOUZLA A KOUZLA ZTRÁTY LÁSKY PŘINÁŠÍ ZPĚT LOST LOVER, KONTAKT DR ISIKOLOL VIA WHATSAPP +2348133261196
Vrátil jsem se se svým bývalým přítelem pomocí DR ISIKOLO nejlepšího kouzelníka online a velmi doporučuji DR ISIKOLO každému, kdo potřebuje pomoc. Chci svědčit o tom, jak jsem se vrátil svému příteli po rozchodu se mnou, jsme spolu 3 roky, nedávno jsem zjistil, že můj přítel má poměr s jinou dívkou, když jsem ho konfrontoval, vedlo to k hádkám a on Nakonec se se mnou rozešel, viděl jsem příspěvek ve fóru o vztazích o kouzelníkovi, který pomáhá lidem získat zpět jejich ztracenou lásku pomocí kouzla lásky, zpočátku jsem o tom pochyboval, ale rozhodl jsem se to zkusit, když jsem kontaktoval toto kouzlo kouzelníka jeho e-mail a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal kouzlo lásky. O 48 hodin později mi můj přítel opravdu zavolal a řekl mi, že mi tolik chybí, tak úžasný !! Tak se toho dne vrátil se spoustou lásky a radosti a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou mi způsobil. pokud jste tady a potřebujete svého Ex zpět nebo se váš manžel přestěhoval k jiné ženě, už neplačte, obraťte se nyní na toto mocné sesilatelství kouzel. Tady je jeho kontakt: Pošlete mu e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp na: +2348133261196

jenny řekl(a)...


I almost gave up on ever getting cured of Herpes VIRUS because i have try many treatment none of them work out for me i have go to different hospital they always tell me same thing there is no cure for herpes when i came across a post about Dr Egbe, in the net from a lady called Angela i contacted him and he reassured me with him herbal medicine which i took according to the way he instructed, that how i was cured. I doubted at first because i have been to a whole lot of reputable doctors, tried a lot of medicines but none was able to cure me. so i decided to listen to him and he commenced treatment, and under two weeks i was totally fee from Herpes i want to say a very big thank you to DR Egbe for what he has done in my life. feel free to leave him a message on email his email: dr.egbeharbalhome@gmail.com or you can also WhatsApp him +2348051123871
He can be able to help you with this herbs medicine:
1...ALS CURE
DIABETES CURE
EPILESY CURE
HPV CURE
LUPUS CURE
HEPATITIS CURE
CANCER CURE.

Unknown řekl(a)...

Dnes se cítím tak radostně, protože jsem součástí těch, kteří se radují ze všech kvůli pomoci, kterou mi doktor Isikolo poskytl za získání mého manžela zpět. Jsem vdaná 6 let a bylo to tak hrozné, protože můj manžel mě podváděl a hledal rozvod. Ale když jsem na internetu narazil na e-mail doktora Isikola (isikolosolutionhome@gmail.com.com), který zveřejnila dáma, rozhodl jsem se s ním kontaktovat a vysvětlil jsem mu svou situaci a poté vyhledal jeho pomoc, ale největší překvapení mi řekl, že mi s mým případem pomůže, protože bez řešení není problém. řekl mi, co mám dělat, co jsem udělal, a pracoval pro mě a můj manžel se k vám vrátil po 2 dnech, jak slíbil. Zde oslavuji, protože můj manžel je doma a opravdu si užívám své manželství a velkou oslavu. Budu dál vydávat svědectví na internetu, protože doktor Isikolo je skutečně pomocník, kterého nám Bůh poslal, aby nám všem pomohl. Proč nekontaktovat doktora Isikola hned teď, pokud čelíte výzvám ve svém partnerském životě. Můžete ho kontaktovat s kteroukoli z níže uvedených podrobností.
e-mailová adresa: isikolosolutionhome@gmail.com
WhatsApp na: +2348133261196.
Web: https://isikololovetemple.com

Unknown řekl(a)...

DR ISIKOLO to pro mě udělal znovu poté, co mi pomohl získat zpět mého manžela. Chci informovat svět o kouzelníkovi kouzel DR ISIKOLO, který mi přivedl zpět mého odcizeného manžela, když jsem si myslel, že je ztracena veškerá naděje. tak jsem ho kontaktoval a vyhověl všem, co mi řekl, a výsledek jsem dostal za 48 hodin, když mě ujistil. DR ISIKOLO použil své mocné kouzlo k vyčarování úsměvu na mé tváři tím, že přivedl zpět mého muže svým kouzlem, zpočátku jsem si myslel, že sním, když se můj manžel vrátil ke mně na kolenou a prosil mě, abych jí odpustil a přijal ji zpět a dokonce od té doby mě miluje víc, než jsem kdy čekal, a tak jsem se zavázal svým vlastním já, že dám světu vědět o DR ISIKOLO, protože je to skvělý muž. Máte problémy ve vztahu? rozešel se s vámi váš partner a vy ho stále milujete a chcete? Máte problém s financemi? nebo potřebujete pomoc jakéhokoli druhu, kontaktujte dnes DR ISIKOLO, protože vám dávám 100% záruku, že vám pomůže stejně, jako pomohl mně. E-mailová adresa DR ISIKOLO je: isikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp/Viber na: +2348133261196.
Web: https://isikololovetemple.com

anonymous řekl(a)...

Vrácení se svým bývalým milencem, naléhavě s kouzlem lásky, je opravdu nejlepší kouzlo se 100% zárukou .. jmenuji se Kimberly Johnson. Nikdy jsem nevěřil na kouzla lásky nebo magii, dokud jsem nekontaktoval toto kouzelné sesilatele zvané DR ISIKOLO, které tolik lidí testovalo online, je mocné. Můj partner se po drsných a těžkých dobách začal chovat špatně a milovat se s mi neznámou dámou a opustil mě. prošli jsme spolu a můj život byl vzhůru nohama, protože náš vztah trvá 4 roky, opravdu jsem ho miloval. Jeho matka byla proti mně a neměl žádnou dobře placenou práci, takže když jsem potkal toto kouzelné sesilatele, řekl jsem mu, co se stalo, a vysvětlil mu situaci věcí zpočátku, byl jsem nerozhodný, skeptický a pochybný, ale prostě jsem to zkusil a za 2 dny, poté, co mi vyhověl a poskytl vše, co pro mě potřeboval, mi zavolal sám a přišel za mnou s omluvou, že všechno bylo urovnáno s jeho matkou a rodinou a dostal nový pracovní pohovor, takže bychom měli dostat ženatý, nevěřil jsem, že to takto funguje, a bylo to opravdu úžasné a jsem hrdý, že mohu vydat svědectví a ocenit DR ISIKOLO, protože je prostě tím nejlepším, co kdy najdete. potřebujete efektivní a skutečné sesilatele kouzel pro jakýkoli problém ve vašem životě můžete kontaktovat Dr. ISIKOLO přes Web: https://isikololovetemple.com nebo jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp/Viber ho na: +2348133261196

Unknown řekl(a)...

Dobrý den, jsem tu, abych šířil tuto dobrou zprávu do celého světa o tom, jak jsem získal svou bývalou lásku zpět. Byl jsem blázen, když mě moje láska minulý měsíc opustila pro jinou dívku, ale když potkám přítele, který mi představí DR ISIKOLO, velkého posla věštce, kterému slouží, vyprávěl jsem svému problému DR ISIKOLO o tom, jak odešla moje bývalá láska já a také to, jak jsem potřeboval získat práci ve velmi velké společnosti. Řekl mi jen, že jsem přišel na správné místo, pokud dostanu svoji srdeční touhu bez vedlejších účinků. Řekl mi, co musím udělat, Poté, co to bylo hotové, V příštích 2 dnech mi Moje láska zavolala na telefon a omlouvala se, že mě dosud žila a také příští týden poté, co mě moje láska zavolala prosil o odpuštění, byl jsem povolán na pohovor do mé požadované společnosti, kdybych potřeboval pracovat jako výkonný ředitel. Jsem tak šťastný a ohromený, že musím říct celému světu, aby kontaktoval DR ISIKOLO na následující webové stránce: https://isikololovetemple.com a vyřešil všechny vaše problémy .. Žádný problém není příliš velký na to, aby jej vyřešil. Kontaktujte ho přímo na: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp: +2348133261196.

jenny řekl(a)...

I am so Happy to be writing this article in here, i am here to explore blogs forum about the wonderful and most safe cure for HERPES SIMPLEX VIRUS . I was positive to the deadly Virus called HERPES and i lost hope completely because i was rejected even by my closet friends. i searched online to know and inquire about cure for HERPES and i saw Dr Egbe testimony online on how he was cured so many persons from Herpes Disease so i decided to contact @dr_egbe.herbalhom the great herbalist because i know that nature has the power to heal everything. i contacted him to know how he can help me and he told me never to worry that he will help me with the natural herbs from God! after 2 days of contacting him, he told me that the cure has been ready and he sent it to me visit a FEDEX or DHL or UPS and it got to me aftuer 4 days! i used the medicine as he instyructed me (MORNING and EVENING) and i was kk cured! its really like a dream but i'gm so happy! that's the reason i decided to also add more comment of Him so that more people can be saved just like me! and if you need his help,contact his Email: (dr.egbeharbalhome@gmail.com) you can contact him on mobile number +2348051123871




He have the herb to cure difference cure for any sickness




(1) HERPES,




(2) DIABETES,




(3) HIV&AIDS,




(4) URINARY TRACT INFECTION,




(5) HEPATITIS B,




(6) IMPOTENCE,




(7) BARENESS/INFERTILITY




(8) DIARRHEA




(9) ASTHMA...




(10) CANCER...

jenny řekl(a)...

I am so Happy to be writing this article in here, i am here to explore blogs forum about the wonderful and most safe cure for HERPES SIMPLEX VIRUS . I was positive to the deadly Virus called HERPES and i lost hope completely because i was rejected even by my closet friends. i searched online to know and inquire about cure for HERPES and i saw Dr Egbe testimony online on how he was cured so many persons from Herpes Disease so i decided to contact @dr_egbe.herbalhom the great herbalist because i know that nature has the power to heal everything. i contacted him to know how he can help me and he told me never to worry that he will help me with the natural herbs from God! after 2 days of contacting him, he told me that the cure has been ready and he sent it to me visit a FEDEX or DHL or UPS and it got to me aftuer 4 days! i used the medicine as he instyructed me (MORNING and EVENING) and i was kk cured! its really like a dream but i'gm so happy! that's the reason i decided to also add more comment of Him so that more people can be saved just like me! and if you need his help,contact his Email: (dr.egbeharbalhome@gmail.com) you can contact him on mobile number +2348051123871




He have the herb to cure difference cure for any sickness




(1) HERPES,




(2) DIABETES,




(3) HIV&AIDS,




(4) URINARY TRACT INFECTION,




(5) HEPATITIS B,




(6) IMPOTENCE,




(7) BARENESS/INFERTILITY




(8) DIARRHEA




(9) ASTHMA...




(10) CANCER...

jenny řekl(a)...

I am so Happy to be writing this article in here, i am here to explore blogs forum about the wonderful and most safe cure for HERPES SIMPLEX VIRUS . I was positive to the deadly Virus called HERPES and i lost hope completely because i was rejected even by my closet friends. i searched online to know and inquire about cure for HERPES and i saw Dr Egbe testimony online on how he was cured so many persons from Herpes Disease so i decided to contact @dr_egbe.herbalhom the great herbalist because i know that nature has the power to heal everything. i contacted him to know how he can help me and he told me never to worry that he will help me with the natural herbs from God! after 2 days of contacting him, he told me that the cure has been ready and he sent it to me visit a FEDEX or DHL or UPS and it got to me aftuer 4 days! i used the medicine as he instyructed me (MORNING and EVENING) and i was kk cured! its really like a dream but i'gm so happy! that's the reason i decided to also add more comment of Him so that more people can be saved just like me! and if you need his help,contact his Email: (dr.egbeharbalhome@gmail.com) you can contact him on mobile number +2348051123871




He have the herb to cure difference cure for any sickness




(1) HERPES,




(2) DIABETES,




(3) HIV&AIDS,




(4) URINARY TRACT INFECTION,




(5) HEPATITIS B,




(6) IMPOTENCE,




(7) BARENESS/INFERTILITY




(8) DIARRHEA




(9) ASTHMA...




(10) CANCER...

jenny řekl(a)...

I am so Happy to be writing this article in here, i am here to explore blogs forum about the wonderful and most safe cure for HERPES SIMPLEX VIRUS . I was positive to the deadly Virus called HERPES and i lost hope completely because i was rejected even by my closet friends. i searched online to know and inquire about cure for HERPES and i saw Dr Egbe testimony online on how he was cured so many persons from Herpes Disease so i decided to contact @dr_egbe.herbalhom the great herbalist because i know that nature has the power to heal everything. i contacted him to know how he can help me and he told me never to worry that he will help me with the natural herbs from God! after 2 days of contacting him, he told me that the cure has been ready and he sent it to me visit a FEDEX or DHL or UPS and it got to me aftuer 4 days! i used the medicine as he instyructed me (MORNING and EVENING) and i was kk cured! its really like a dream but i'gm so happy! that's the reason i decided to also add more comment of Him so that more people can be saved just like me! and if you need his help,contact his Email: (dr.egbeharbalhome@gmail.com) you can contact him on mobile number +2348051123871




He have the herb to cure difference cure for any sickness




(1) HERPES,




(2) DIABETES,




(3) HIV&AIDS,




(4) URINARY TRACT INFECTION,




(5) HEPATITIS B,




(6) IMPOTENCE,




(7) BARENESS/INFERTILITY




(8) DIARRHEA




(9) ASTHMA...




(10) CANCER...

Unknown řekl(a)...

Přečtěte si a také kontaktujte DR ISIKOLO, pokud potřebujete silné kouzlo lásky k nápravě vašeho narušeného vztahu.
Když jsem byla v šestém měsíci těhotenství se svým druhým dítětem, rozvedla jsem se s manželem. Nonstop jsme se hádali a hádali od chvíle, kdy bylo počato naše první dítě, už od něj žádná láska ani důvěra, takže se se mnou rozvedl. A všechny tyhle pokusy, jak jsem ho zkoušel různými způsoby, jak ho získat zpět, jsem také vyzkoušel několik různých kouzelnických kouzel tady v mé zemi, ale žádný z nich mi Richarda nemohl přivést zpět. Byl to jen DR ISIKOLO, kdo mi zaručil naléhavé sesílání kouzel na 48 hodin, a ujistil mě, že můj manžel bude znovu se mnou. Píšu vám, abych vám poděkoval a vyjádřil hlubokou vděčnost za to, že jste dodrželi své sliby a že jste využili své nadané a velké síly k tomu, abyste ho přivedli zpět domů. Byl jsem nadšený, když jsem věděl, že se specializujete na znovusjednocení Milenců. Děkuji vám, pane, že jste mi pomohli v nejhorších dobách mého života, že jsem byl tak velkým kouzelníkem a že jste mi dali kouzlo lásky, které mi přineslo tolik radosti z mého manželství. Můj manžel je zpět a slibuje, že mě už nikdy neopustí. Pokud pochybujete o jeho schopnostech, věřte mi. Měli byste riskovat. Vyplácí se to způsoby, které byste si nikdy nedokázali ani představit. Pokud jste právě teď a potřebujete silné a naléhavé kouzlo lásky, které vám přivede zpět, laskavě kontaktujte DR ISIKOLO právě teď, je jedinou odpovědí na obnovení vašeho rozbitého vztahu nebo manželství. isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp: +2348133261196.

jenny řekl(a)...

I almost gave up on ever getting cured of Herpes VIRUS because i have try many treatment none of them work out for me i have go to different hospital they always tell me same thing there is no cure for herpes when i came across a post about Dr Egbe, in the net from a lady called Angela i contacted him and he reassured me with him herbal medicine which i took according to the way he instructed, that how i was cured. I doubted at first because i have been to a whole lot of reputable doctors, tried a lot of medicines but none was able to cure me. so i decided to listen to him and he commenced treatment, and under two weeks i was totally fee from Herpes i want to say a very big thank you to DR Egbe for what he has done in my life. feel free to leave him a message on email his email: dr.egbeharbalhome@gmail.com or you can also WhatsApp him +2348051123871
He can be able to help you with this herbs medicine:
1...ALS CURE
DIABETES CURE
EPILESY CURE
HPV CURE
LUPUS CURE
HEPATITIS CURE
CANCER CURE.

Unknown řekl(a)...

Byl jsem ve vztahu s mým přítelem už 2 rok a plánovali jsme se brzy oženit a najednou mě opustil pro jinou dívku, opravdu miluji toho chlapa a nikdy si nedokážu představit svůj život bez něj. Dále jsem se snažil ze všech sil ho dostat zpět, ale veškerá moje snaha dostat ho zpět do mého života nevyšla. Bylo to v tento věrný den a na webu jsem narazil na několik komentářů k tomuto velkému kouzelníkovi s názvem Dr Isikolo, takže mnoho lidí tvrdilo, že jim pomáhá obnovit jejich vztah a přivést jejich bývalého zpět, musel jsem ho kontaktovat, protože byl moje poslední naděje. Kontaktoval jsem ho prostřednictvím jeho e-mailu a řekl mi všechno, co je potřeba udělat, což jsem udělal, a on mě ujistil, že za 2 dny můj přítel opustí druhou dívku a vrátí se ke mně a bylo to velmi skvělé překvapení, že můj přítel se ke mně vrací po dvou dnech. Jsem dnes velmi šťastný, že se ke mně vrátil, a toho jsem dosáhl pomocí Dr. Isikola a já vám poradím, pokud potřebujete jeho pomoc, pošlete mu e-mail přímoEmail: isikolosolutionhome@gmail.comWhatsApp: +2348133261196 Web: https://isikololovetemple.com

anonymous řekl(a)...

VYHRAJTE LOTERII, LOTTO A KACKPOT S DR ISIKOLO KOUZELEM ÚSPĚCHU.
Ahoj kluci. Chci jen poděkovat (DR ISIKOLO) za to, co pro mě a moji rodinu udělal tím, že mi pomohl vyhrát loterii. Vyhrál jsem čtyři sta dvacet tisíc eur. ((420 000,00)). Jeho loterijní kouzlo je nejlepší a tak úžasné. Nikdy jsem nevěřil, že to bude možné, dokud mi nedal šťastná čísla, abych vyhrál hru, když pro mě seslal kouzlo vítězství. Můj život je nyní vyrovnaný a já jsem teď velmi bohatý Jak jsem vždy chtěl a jsem na pochybách. Hledáte skutečné a originální sesilatele kouzel, které vám pomohou vyhrát v jakékoli loterii jakéhokoli druhu? můžete kontaktovat DR ISIKOLO, dnes se všechny vaše plány vyhrát Big in Lottery splní a dobře vám vyjdou. Jeho kouzlo je velmi skutečné a pravé, stále tomu nemohu uvěřit a jeho kouzlo také funguje velmi rychle. Moc vám děkuji, doktore Petere, že jste věnoval svůj čas tomu, aby pro mě seslal kouzlo loterie. Nechal jsem zaplatit své účty a můj dluh se vyrovnal a stále jsem mega bohatý. Pokud potřebujete skutečné a originální sesilatele kouzel, který vám pomůže vyhrát loterii, laskavě ho kontaktujte a požádejte o rychlou a naléhavou pomoc isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp ho na +2348133261196

Anonymous řekl(a)...

Každý, kdo zde má emocionální zármutek, pochopí, jak se cítím, a pochopí, proč jsem šel do jakékoli délky, abych získal lásku svého života zpět, dokud jsem nepotkal velkého duchovního muže, dr. Ajayiho, to všechno bylo nemožné a začal jsem ztrácet naději na získání Dennise zpět, protože odešel a řekl, že mě už nikdy v životě nechtěl vidět a já jsem byla čarodějnice za jeho nedostatkem pokroku a nemůže v životě postupovat. Po setkání s velkým duchovním mužem Dr. Ajayim mi vrátil mého manžela něco, o čem jsem už nikdy necítil, že je to možné, a stal jsem se pro všechny doma a v práci smíchem, dokonce i jeho obchodní partner se mi vysmál a nazval mě jmény. nyní se usmívám, protože jim dostávám pozvání k sňatku, aby také dostali pomoc od tohoto dobrého muže, kontaktujte ho prostřednictvím e-mailové adresy drajayi1990@gmail.com nebo čísla WhatsApp / Viber je +2347084887094

Anonymous řekl(a)...

Každý, kdo zde má emocionální zármutek, pochopí, jak se cítím, a pochopí, proč jsem šel do jakékoli délky, abych získal lásku svého života zpět, dokud jsem nepotkal velkého duchovního muže, dr. Ajayiho, to všechno bylo nemožné a začal jsem ztrácet naději na získání Dennise zpět, protože odešel a řekl, že mě už nikdy v životě nechtěl vidět a já jsem byla čarodějnice za jeho nedostatkem pokroku a nemůže v životě postupovat. Po setkání s velkým duchovním mužem Dr. Ajayim mi vrátil mého manžela něco, o čem jsem už nikdy necítil, že je to možné, a stal jsem se pro všechny doma a v práci smíchem, dokonce i jeho obchodní partner se mi vysmál a nazval mě jmény. nyní se usmívám, protože jim dostávám pozvání k sňatku, aby také dostali pomoc od tohoto dobrého muže, kontaktujte ho prostřednictvím e-mailové adresy drajayi1990@gmail.com nebo čísla WhatsApp / Viber je +2347084887094

Anonymous řekl(a)...

4 týdny jsem byla v slzách, protože můj manžel řekl, že se chce rozvést, byl jsem tak zmatený a zlomený srdcem. Až do velmi dobrého dne, kdy jsem se doslechl o Dr. Ajayim, jsem na jeho webu četl několik svědectví o tom, jak dokázal sladit narušené vztahy, a tak jsem se rozhodl to zkusit. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl věci, které je třeba udělat, aby seslal kouzlo, nejdřív jsem uvažoval, jestli to mám udělat, a rozhodl jsem se to zkusit. Udělal jsem to, co mi řekl kouzelník kouzla Dr. Ajayi, a pak až 7denní interval z ničeho se můj manžel, který mě bez důvodu opustil, jednoho večera vrátil domů a prosil, aby mě měl zpátky, dokonce přišel se svým bratra a prosil o odpuštění. Po tolika bolestech, které jsem prošel, se můj manžel stále vrátil, jsem tak šťastná. vše díky Dr. Ajayi, můžete ho kontaktovat pro jakýkoli druh kouzelné práce. Věřím, že vás uvidí při vašich problémech se VZTAHY.

E-mail: drajayi1990@gmail.com
Viber / Whatsapp: +2347084887094

Anonymous řekl(a)...

4 týdny jsem byla v slzách, protože můj manžel řekl, že se chce rozvést, byl jsem tak zmatený a zlomený srdcem. Až do velmi dobrého dne, kdy jsem se doslechl o Dr. Ajayim, jsem na jeho webu četl několik svědectví o tom, jak dokázal sladit narušené vztahy, a tak jsem se rozhodl to zkusit. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl věci, které je třeba udělat, aby seslal kouzlo, nejdřív jsem uvažoval, jestli to mám udělat, a rozhodl jsem se to zkusit. Udělal jsem to, co mi řekl kouzelník kouzla Dr. Ajayi, a pak až 7denní interval z ničeho se můj manžel, který mě bez důvodu opustil, jednoho večera vrátil domů a prosil, aby mě měl zpátky, dokonce přišel se svým bratra a prosil o odpuštění. Po tolika bolestech, které jsem prošel, se můj manžel stále vrátil, jsem tak šťastná. vše díky Dr. Ajayi, můžete ho kontaktovat pro jakýkoli druh kouzelné práce. Věřím, že vás uvidí při vašich problémech se VZTAHY.

E-mail: drajayi1990@gmail.com
Viber / Whatsapp: +2347084887094

annonymous řekl(a)...

Život přichází s různými zkušenostmi, nevím, co máte, ale toto je moje krátké svědectví, jsem šťastný, že to píšu, protože mám znovu manželství v míru a to vše díky skvělému muži jménem Dr. Ajayi, je mocným kouzlem kolečko, které pomáhá smířit spor mezi mnou a mým manželem kouzlem lásky, můj manžel odešel z domova a žil 7 měsíců s jinou ženou, aniž by se staral o mě a naši 4letou dceru, finančně jsem v pořádku, protože jsem bankéř, ale potřebuji něžná péče o muže, ale můj manžel není nikde blízko, prosím, aby se několikrát vrátil domů, ale nic nefunguje, dokonce jsem požádal jeho staršího bratra, aby mi pomohl. Četl jsem svědectví muže, který popsal, jak mu Dr. Ajayi pomohl zastavit jeho manželku v rozvodu kouzlem lásky, tak jsem vzal jeho kontakt a vysvětlil mu své problémy, řekl mi, co je pro kouzlo lásky potřeba, a dal jsem mu finance na nákup za tři dny se můj manžel vrátil domů. Kontakt: Viber / WhatsApp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com pro jakýkoli problém, který trápí vaše srdce, a on je nechá vyřešit za vás.

annonymous řekl(a)...

Můj manžel a já jsme manželé už 6 let. Byli jsme šťastně ženatí se synem. Před 3 měsíci jsem si na něm začal všímat nějakého podivného chování a o několik týdnů později jsem zjistil, že můj manžel někoho vidí a už se o mě ani o děti nestará, Někdy jde ven a ani nepřijde zpátky domů na několik dní. Udělal jsem vše, co jsem mohl, abych tento problém napravil, ale vše bezvýsledně. Procházel jsem internet, když jsem narazil na web, který navrhl, aby mi doktor AJAYI mohl pomoci vyřešit mé manželské problémy. Cítil jsem tedy, že bych ho měl zkusit. Kontaktoval jsem ho a on pro mě udělal kouzlo. O dva dny později ke mně přišel můj manžel a omluvil se za křivdy, které udělal, a slíbil, že to už nikdy neudělá a moje rodina bude znovu šťastně žít .. Všechno díky dr. AJAYI. Pokud potřebujete sesilatele kouzel, který dokáže seslat kouzlo, které skutečně funguje, navrhuji, abyste ho kontaktovali. Nezklame vás. Whatsapp +2347084887094 Mail: drajayi1990@gmail.com

annonymous řekl(a)...

Pokud čelíte rozvodu a chcete se vypořádat mimo soud, nebo chcete svého bývalého manžela nebo manželku zpátky domů, je Dr. Ajayi tím správným mužem, jeho práce je opravdu působivá a bez stresu, nikdy jsem na takové věci nevěřil, ale on byl schopen změnit mé vnímání, když přivedl mého manžela zpět domů po 10 měsících odloučení a my nyní žijeme šťastně, naše finanční situace se zlepšila a v domě je mír. Jsem vděčná Dr. Ajayi, protože mi nikdy nevěřím a můj manžel se někdy vrátí, ale doktor Ajayi to umožnil. Pokud potřebujete službu kouzelného sesilatele pro jakýkoli druh životního problému, Dr Ajayi je tím pravým mužem pro tuto práci. můžete ho kontaktovat na Viber / Whatsapp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

annonymous řekl(a)...

Pokud čelíte rozvodu a chcete se vypořádat mimo soud, nebo chcete svého bývalého manžela nebo manželku zpátky domů, je Dr. Ajayi tím správným mužem, jeho práce je opravdu působivá a bez stresu, nikdy jsem na takové věci nevěřil, ale on byl schopen změnit mé vnímání, když přivedl mého manžela zpět domů po 10 měsících odloučení a my nyní žijeme šťastně, naše finanční situace se zlepšila a v domě je mír. Jsem vděčná Dr. Ajayi, protože mi nikdy nevěřím a můj manžel se někdy vrátí, ale doktor Ajayi to umožnil. Pokud potřebujete službu kouzelného sesilatele pro jakýkoli druh životního problému, Dr Ajayi je tím pravým mužem pro tuto práci. můžete ho kontaktovat na Viber / Whatsapp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

Unknown řekl(a)...

Máte nedorozumění se svým milencem, které vedlo k rozchodu, a pokusili jste se s ním smířit, ale nedává vám pozitivní odezvu a máte pocit, že se ve vašem vztahu něco nedaří a potřebujete rychlé řešení , kontaktujte Dr. Ajayi ještě dnes a postarejte se o to, aby se váš milostný život vrátil k tomu nejlepšímu s vaší bývalou, Dr. Ajayi mi pomohl obnovit mír v mém domě, protože můj manžel mě opustil na 9 měsíců a žil s jinou ženou a nikdy nechtěl vraťte se domů, ale s pomocí sesilatele kouzel Dr. Ajayiho se vrátil domů po 3 dnech poté, co doktor Ajayi provedl silné kouzlo obnovy. Pokud tedy potřebujete rychlé řešení ve vztahu nebo manželství pomocí kouzelníka, kontaktujte Dr. Ajayiho nyní na e-mailu: drajayi1990@gmail.com nebo Viber / Whatsapp:
+2347084887094

Může také provést následující kouzlo níže
1. Loterie kouzlo
2 Kouzlo štěstí
3. Kouzlo k výhře u soudu
4. těhotenství kouzlo
atd..

annonymous řekl(a)...

Každý máme v životě své různé příběhy. byli vzhůru a dolů, ale byl jsem více zdrcen, když můj snoubenec, se kterým chodíme 7 let, řekl, že bychom měli odvolat náš vztah, nezažil jsem ten druh bolesti, který jsem v ten den v životě cítil. Zeptal jsem se, co jsem udělal špatně, ale on řekl, že je unavený, po 3 měsících odloučení jsem narazil na svědectví dámy, která mluvila o dobrých věcech o doktorovi Ajayim, kouzelníkovi, který pomohl mnoha lidem obnovit mír a lásku v jejich domě, Opravdu miluji svého muže a chci ho zpět do mého života, takže jsem oslovil doktora Ajayiho a vysvětlil mi, že po nějaké konzultaci mi bylo řečeno, v čem je problém a co dělat, abych obnovil svůj vztah, vše jsem si vyžádal a po 72 hodinách kouzla, které mě můj snoubenec kontaktoval, a teď jsme šťastně manželé. Pokud potřebujete pomoc pravého sesilatele kouzel, můžete se spolehnout na Dr. Ajayi a věřím, že budete mít důvod se znovu usmívat. Kontaktujte Viber / Whatsapp: +2347084887094

Anonymous řekl(a)...

To opravdu fungovalo a jsem hrdý, že o tom mohu svědčit. Viděl jsem příspěvek o tom, jak dáma dostala svého muže zpět od DR AJAYI. Pomohl jí získat jejího bývalého manžela zpět. Moje žena se se mnou před 1 rokem rozvedla, aby žila s jiným mužem, a já jsem se ji snažil pustit, ale nemohl jsem, takže se snažím udělat mnoho věcí, abych ji získal zpět a ona se ke mně odmítá vrátit. Jednoho dne jsem navštívil fórum, kde jsem získal tipy, jak ji získat zpět, a tam jsem viděl paní svědčící o tom, jak jí DR AJAYI pomohla získat jejího muže zpět poté, co byl svázán kouzlem jiné ženy a DR AJAYI byla ta, která jí pomohla . Ačkoli jsem nikdy nevěřil v duchovní práci, neochotně jsem ho zkoušel, protože jsem byl zoufalý, kontaktoval jsem ho a vysvětlil mu své problémy, k mému největšímu překvapení mi DR AJAYI pomohl přivést svou ženu po 2 dnech a nyní je můj vztah dokonalý stejně on slíbil. Získání trvalého kouzla zpět nejen přivede zpět někoho, koho milujete, ale také to znovu sjednotí váš cit milence, abyste byli s touto osobou stejně šťastní. Moje žena se mnou nyní zachází jako s králem a vždy říká, že mě pořád miluje. Pokud procházíte obtížemi ve svém vztahu, DR AJAYI vám může pomoci vyřešit manželské problémy, KONTAKTUJTE SE S NÁM NA E-MAILU: drajayi1990@gmail.com nebo WhatsApp / Viber číslo +2347084887094

jenny řekl(a)...

Es un placer para mí escribir este testimonio sobre cómo me curé el herpes genital hace un mes. He estado leyendo muchos comentarios de algunas personas que fueron curadas de varias enfermedades por el Dr. Egbe pero nunca creí que m. Estaba herido y deprimido, así que tenía demasiada curiosidad y quería probar con el Dr. Egbe, luego lo contacté a través de su correo electrónico cuando me comuniqué con él, me aseguró al 100% que me curaría, le supliqué que me ayudara. Mi tratamiento fue un gran éxito, me curó tal como prometió. me envió su medicación y me pidió que fuera a un chequeo después de una semana de tomar la medicación. Estuve de acuerdo con él, tomé este medicamento y fui a un chequeo, para mi mayor sorpresa mi resultado fue negativo después del tratamiento, estoy muy feliz de estar curado y sano nuevamente. He esperado 3 semanas para estar seguro de que estaba completamente curado antes de escribir este testimonio. Hice otro análisis de sangre hace una semana y todavía era herpes negativo. así que supongo que es hora de que recomiendo a cualquiera que esté pasando por Herpes HSV-1 o HSV-2, VIH, VPH, Hepatitis B, Diabetes, Cáncer que lo contacte a través del correo electrónico dr.egbeharbalhome@gmail.com O agregue whatsApp +2348051123871

Jessica řekl(a)...

Bůh žehnej Duchovnímu Dr. Moonovi za to, že mi pomohl získat lásku a dostat mého manžela zpět do mého života. Bratří, můj život trpěl po dlouhou dobu láskou, zkoušel jsem tolik způsobů, ale zdá se, že funguje. Ale měl jsem kontakt s duchovním Dr. Moonem, dne 25. ledna 2021, s nímž jsem viděl tolik lidí svědčit o tom, jak jim všem pomohl jejich milostný život a manžel a manželka zpět v jejich životě, tímto duchovním Dr. Moon. 26. ledna 2021 jsem mu tedy vysvětlil celý svůj problém a on slíbil, že mého manžela vrátí do mého života. Dal jsem mu tedy veškerou výhodu pochybností a hle, připravil kouzlo lásky a 30. ledna 2021 mi ho poslal do mé země. A můj manžel se ke mně vrátil domů 5. února 2021, jsem hrdý na to, že můj manžel je nyní doma se mnou a mými dětmi a náš život byl obnoven do normálu. Takže v případě, že tam venku trpíte získáváním své lásky zpět a potřebujete někoho, kdo vás bude milovat. Chci vám říct, abyste rychle kontaktovali: Dr. Spiritual Moon Jeho e-mail: arthurmoon01@gmail.com NEBO WHATSAPP +27632112768

Jessica řekl(a)...

Bůh žehnej Duchovnímu Dr. Moonovi za to, že mi pomohl získat lásku a dostat mého manžela zpět do mého života. Bratří, můj život trpěl po dlouhou dobu láskou, zkoušel jsem tolik způsobů, ale zdá se, že funguje. Ale měl jsem kontakt s duchovním Dr. Moonem, dne 25. ledna 2021, s nímž jsem viděl tolik lidí svědčit o tom, jak jim všem pomohl jejich milostný život a manžel a manželka zpět v jejich životě, tímto duchovním Dr. Moon. 26. ledna 2021 jsem mu tedy vysvětlil celý svůj problém a on slíbil, že mého manžela vrátí do mého života. Dal jsem mu tedy veškerou výhodu pochybností a hle, připravil kouzlo lásky a 30. ledna 2021 mi ho poslal do mé země. A můj manžel se ke mně vrátil domů 5. února 2021, jsem hrdý na to, že můj manžel je nyní doma se mnou a mými dětmi a náš život byl obnoven do normálu. Takže v případě, že tam venku trpíte získáváním své lásky zpět a potřebujete někoho, kdo vás bude milovat. Chci vám říct, abyste rychle kontaktovali: Dr. Spiritual Moon Jeho e-mail: arthurmoon01@gmail.com NEBO WHATSAPP +27632112768

Mary Ann Bill řekl(a)...

Jsem tak hrdý a šťastný, že tu mohu být a sdílet toto pozoruhodné svědectví, úžasné a mimořádné, prostě tomu nemůžu uvěřit, teď je můj bývalý manžel opravdu ke mně na kolenou a prosí mě, abych ho vzal zpět, a cítil lítost a omlouvám se, že mě opustil a způsobil mi bolesti po rozvodu, ke kterému došlo před 5 měsíci. A celý tento zázrak se stal poté, co jsem kontaktoval doktora Mutaba o pomoc, jsem nejšťastnější žena dneška v celém tomto širokém světě. Je to pro mě a moji rodinu dnes zázrak a věčné potěšení a veselost. Jsem teď tak šťastný a nevím, jak moc vyjádřit svou vděčnost a uznání dr. Mutabě, kontaktujte dr mutabu, pokud potřebujete okamžitou pomoc, protože je zaručeno, že pomůže ti. pošlete mu dnes e-mail na adresu: Greatmutaba@yahoo.com

Unknown řekl(a)...

Ahoj diváci, jmenuji se Olga Bottova, můj manžel mě po jednom roce našeho manželství opustil pro jinou ženu. Zoufale jsem ho potřeboval zpět, protože jsem ho tak miloval. Začal jsem mít velké obavy a potřeboval jsem pomoc. V tento věrný den, když jsem procházel internet, jsem narazil na konkrétní svědectví o SKVĚLÉM CHRÁNIČI GLADSPELL, takže jsem cítil, že bych ho měl zkusit. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal (návratové kouzlo lásky). O 28 hodin později se ke mně můj manžel vrátil s pláčem a prosil o odpuštění. Dnes jsem tak šťastný a chci doporučit toto skvělé sesilatele kouzel každému, kdo skutečně potřebuje naléhavé řešení svých narušených vztahů, na které se specializuje 1. přivést zpět ztraceného milence 2. získat srdce svého milovaného 3. pomoci svobodnému lidé k nalezení partnerů 4. být ženatý 5. milostná přitažlivost 6. manželské problémy a rozvod 7. milostná část 8. problém s ledvinami všechny druhy nemocí, na které jej můžete poslat e-mailem: priestezemun908@yahoo.com

Unknown řekl(a)...

Ahoj diváci, jmenuji se Olga Bottova, můj manžel mě po jednom roce našeho manželství opustil pro jinou ženu. Zoufale jsem ho potřeboval zpět, protože jsem ho tak miloval. Začal jsem mít velké obavy a potřeboval jsem pomoc. V tento věrný den, když jsem procházel internet, jsem narazil na konkrétní svědectví o SKVĚLÉM CHRÁNIČI GLADSPELL, takže jsem cítil, že bych ho měl zkusit. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal (návratové kouzlo lásky). O 28 hodin později se ke mně můj manžel vrátil s pláčem a prosil o odpuštění. Dnes jsem tak šťastný a chci doporučit toto skvělé sesilatele kouzel každému, kdo skutečně potřebuje naléhavé řešení svých narušených vztahů, na které se specializuje 1. přivést zpět ztraceného milence 2. získat srdce svého milovaného 3. pomoci svobodnému lidé k nalezení partnerů 4. být ženatý 5. milostná přitažlivost 6. manželské problémy a rozvod 7. milostná část 8. problém s ledvinami všechny druhy nemocí, na které jej můžete poslat e-mailem: priestezemun908@yahoo.com

Mary Ann Bill řekl(a)...

Nikdy na tebe nezapomenu, doktore Mutabo, že jsi přivedl mého bývalého manžela tvým kouzlem lásky, greatmutaba@yahoo.Com, děkuji za pomoc, pokud chceš jeho pomoc WhatsApp 2348054681416

Anonymous řekl(a)...

Moje nekonečná chvála patří tomuto hlubokému zaklínačovi, který stojí za napodobení Děkuji, doktore. Ahoj lidi, jmenuji se Donna 38, žiji v San Francisco Bay v Kalifornii. Můj emocionální život nabral velký spád a bylo mi požehnáno, protože mě k němu doporučil rodinný přítel, který se stal sestrou, bolest byla tak nesnesitelná, že mě traumatizovalo, protože mě trápily noci, díky nimž jsem málem mizerný a prázdný asi rok před mým setkáním s Dr. Egwali, který mi pomohl oživit to, o čem jsem si myslel, že je pryč. Věřte mi, zpočátku jsem byl také nedůvěřivý kvůli mým různým setkáním s řadou kouzelníků a webových stránek, které byly na pokraji přivedení mého milého manžela zpět ke mně, vždy jsem stál silný a také jsem věděl, že musí existovat spolehlivé místo, které by pomohlo mému vlastní divočina, byla to opravdu velmi špatná situace, pak Kathy našla článek doktora Egwaliho a dala mi ho, kontaktoval jsem ho a vysvětlil, čím procházím, pak musel provést určitý rituál, při kterém byly dodrženy všechny nezbytné postupy, protože to úžasné setkání, v němž byl náš život tak barevný, protože od té doby byl ideálním manželem, kterého jsem kdysi ztratil a miluji vůči sobě i dětem .. Ještě jednou díky, doktore, můžete se k němu připojit na kterémkoli z těchto médií a být šťastnou duší jako já doufám, že najdeš štěstí!

Viber / WhatsApp: +2348122948392
E-mail: dregwalispellbinder@gmail.com

Anonymous řekl(a)...

Vím o jedné osobě, že můžete mít soukromou diskusi a vyřešit váš problém v mžiku, tou osobou je vždy úžasný dr Egwali, kouzelník, který pomocí svého kouzelného kouzla změnil život tolika znám. Jen to pojmenujete Láska, Kariéra v zaměstnání, nemoci, ať už je váš případ jakýkoli, má pravý čas na to, aby se vás mohl zúčastnit.
WhatsApp / Viber + 2348122948392
Mail: dregwalispellbinder@gmail.com ..
Udělejte si s ním soukromé sezení a buďte znovu šťastní.
Vsechna nejlepsi prání!!

Anonymous řekl(a)...

Vím o jedné osobě, že můžete mít soukromou diskusi a vyřešit váš problém v mžiku, tou osobou je vždy úžasný dr Egwali, kouzelník, který pomocí svého kouzelného kouzla změnil život tolika znám. Jen to pojmenujete Láska, Kariéra v zaměstnání, nemoci, ať už je váš případ jakýkoli, má pravý čas na to, aby se vás mohl zúčastnit.
WhatsApp / Viber + 2348122948392
Mail: dregwalispellbinder@gmail.com ..
Udělejte si s ním soukromé sezení a buďte znovu šťastní.
Vsechna nejlepsi prání!!

Anonymní řekl(a)...

jmenuji se Eden se sídlem v Albánii a pracuji v albánské centrální bance v roli supervizora, než jsem se oženil se svou ženou, oženil jsem se s mým kravským dělníkem v mé organizaci a jsem typem muže, který vědět mluvit s přítelkyní Nemohl jsem jí vyjádřit názor, protože se jí vždy bojím a nevím proč a myslím, že je to nedůvěra, pokusím se s ní alespoň promluvit, abych jí řekl jak Cítím se k ní, ale nemohl jsem.
Jedná se o kvalitu, kterou jsem v ní našel, kvůli které se sem zamilovávám, jako následující, je tak krásná, starostlivá, Postava je velmi milá, Ambiciózní, Nebojácná, Nesobecká, Atraktivní a Inteligentní.
Pozval jsem ji na několik večeří, ale bál jsem se doručit zprávy, ta dívka se jmenuje Ajola, musím informovat svého přítele o tom, co jsem procházel, a že můj blízký přítel mi dostal e-mail od doktora, který mu pomohl urovnat boj mezi mým blízkým přítelem a jeho ženou jako před dvěma lety.
Nikdy nevěřím v žádné kouzlo, protože jsem věřící člověk, ale dal jsem to najevo, kontaktuji tohoto lékaře a vysvětlím mu o té dívce, že ji miluji a chci, aby byla mojí ženou a doktor mě požádal, abych ji následoval pár kroků, které jsem udělal a už po týdnu mi Ajola zavolala sama a řekla mi, že mě miluje a to je to, co vedlo k naší svatbě a pozvali jsme lékaře na náš svatební den a dnes oslavujeme naše výročí svatby a jsem velmi šťastný
Pokud se v životě potýkáte s jakýmikoli obtížemi, neváhejte kontaktovat tohoto lékaře na tomto následujícím e-mailu spellspecialistcaster937@gmail.com

Anonymní řekl(a)...

Jmenuji se Jame, jsem z Mexika, před 5 lety jsem se oženil se dvěma dětmi a máme se rádi jako rodina, moje žena žila v naší zemi před a poté, co jsem ji přivedl do Mexika s dětmi, takže jsme může odejít jako rodina bez odloučení a asi po 5 měsících jsem jí našel práci a ona pracuje spolu se mnou, ale jiná společnost, ani neví, že už chodila se svým manažerem na pracovišti, protože ji ten manažer pokoušel peníze a materiály věci, všiml jsem si hodně špatného chování doma tím, že držela mobil vždy tím, že si na mobil vložila heslo, což se nikdy předtím nestalo, a jako manžel jsem se jí zeptal, řekla, že si všimla, jednoho dne přišla domů s rozvodem dopis a sbalí si záda a odejde se svým vedoucím kanceláře.
Zkoušel jsem všechny možné pokusy ji prosit a urovnat to, ale ona trvala na tom, že ji tak miluji a ona opustila dvě děti. Nevím, co dělat znovu, poslouchám, jak se radion z kouzelného sesilatele na radionu a na televizi a já jsem kontaktoval doktora a oi mu vysvětlil a on mě požádal, abych provedl nějaké kroky a po 48 hodinách se moje žena vrátila a začala mě prosit o odpuštění a ona se už nikdy nechovala podivně a dokonce mě miluje víc .
nyní je bezpodmínečně milující a pečující - tento může být dotek příliš ideální, ale přesto důležitý. Dobrá žena bezpodmínečně miluje svého manžela. Nestanovuje bariéry ani měřítka pro obecné chování, neposuzuje toho chlapa a nezastaví ho v dobách sváru, navzdory svým vlastním problémům. I když se jí udělalo špatně, snaží se problém vyřešit, než obviňovat osobu. To jsou životně důležité vlastnosti, které vytvářejí dobrou manželku a budují vztah víry a důvěry. Péče se také rozvětvuje a hodnotí, zda vychází dobře s vašimi přáteli, rodinou a příbuznými. Na konci dne se vrátila do mého života.
pokud čelíte stejnému problému a potřebujete řešení, obraťte se na doktora Pellara ohledně řešení vašeho problému, toto je jeho e-mail drpellar@gmail.com

Anonymous řekl(a)...

Dobrý den, tady je rychlý, jen v případě, že zoufale potřebujete kouzelné kouzlo, které vám pomůže oživit váš rozpadlý vztah, je opravdu všestranný, soucitný a spolehlivý, pokud jde o kouzlení. Doktor Egwali pravopis domů je tou pravou volbou pro vás. Kontaktujte ho a vysvětlete mu, a mohu vás ujistit, že zbytek by byl úplnou magií, můj milostný život byl na pokraji zhroucení, dokud jsem si neobjednal milostnou frázi, jsem dnes živým svědkem, proto používám toto médium k dejte světu vědět o tomto velkém doktorovi čarodějnic, který mi přinesl klid a pohodu, promluvte si s ním ještě dnes a nechte své emocionální obavy zahodit.
Oslovíte ho na těchto kontaktech!

WhatsApp: +2348122948392
Kurýr: dregwalispellbinder@gmail.com

Anonymous řekl(a)...

Sono così orgoglioso e felice di essere qui per condividere questa straordinaria testimonianza, meravigliosa e straordinaria, non riesco a credere che ora il mio ex marito sia qui con me a implorare per tutte le sue azioni sbagliate, dicendomi quanto si sentisse vuoto per tutto il tempo era via, mi ha lasciato e mi ha fatto tanto male dopo un divorzio avvenuto 5 mesi fa. E tutto questo miracolo è successo subito dopo aver contattato il dottor Egwali per chiedere aiuto, sono la donna più felice del mondo oggi direi di averlo di nuovo al mio fianco. È un miracolo per me e la mia famiglia ed eterno piacere e allegria. Sono così felice ora e non so quanto esprimere la mia gratitudine e apprezzamento al Dr.Egwali. Lo consiglio vivamente se hai bisogno di aiuto immediato in quanto è garantito.
Inviagli un'e-mail oggi /dregwalispellhome@gmail.com o tramite
WhatsApp: +2348122948392

Anonymous řekl(a)...

Sono così orgoglioso e felice di essere qui per condividere questa straordinaria testimonianza, meravigliosa e straordinaria, non riesco a credere che ora il mio ex marito sia qui con me a implorare per tutte le sue azioni sbagliate, dicendomi quanto si sentisse vuoto per tutto il tempo era via, mi ha lasciato e mi ha fatto tanto male dopo un divorzio avvenuto 5 mesi fa. E tutto questo miracolo è successo subito dopo aver contattato il dottor Egwali per chiedere aiuto, sono la donna più felice del mondo oggi direi di averlo di nuovo al mio fianco. È un miracolo per me e la mia famiglia ed eterno piacere e allegria. Sono così felice ora e non so quanto esprimere la mia gratitudine e apprezzamento al Dr.Egwali. Lo consiglio vivamente se hai bisogno di aiuto immediato in quanto è garantito.
Inviagli un'e-mail oggi /dregwalispellhome@gmail.com o tramite
WhatsApp: +2348122948392

Unknown řekl(a)...

díky bohu, že jsem potkal tohoto velkého sesilatele kouzel, který mi pomáhá přivést zpět moji ženu, která mě opustila. Byl jsem zmatený a nikdy jsem nebyl nový, co dělat, když jsem procházel tím, kdo jsem viděl jeho svědectví o tom, co může a jak pomohl mnoha lidem obnovit jejich milovaný život, jak spojuje rozbité domy, tak jsem se rozhodl kontaktujte ho. je velmi dobrý a můžete ho kontaktovat pomocí jeho e-mailu ogumagalahelpcenter@gmail.com nebo Whatsapp +2349041227977. bez řešení není problém.

Lilian nikky řekl(a)...

Jmenuji se Lilian N. Toto je velmi radostný den mého života kvůli pomoci, kterou mi Dr.saguru poskytl tím, že mi pomohl získat bývalého manžela zpět s jeho kouzlem a kouzlem lásky. Byl jsem ženatý 6 let a bylo to tak hrozné, protože můj manžel mě opravdu podváděl a hledal rozvod, ale když jsem narazil na e-mail Dr.saguru na internetu o tom, jak pomohl tolika lidem získat jejich ex zpět a pomozte napravit vztah. a aby lidé byli ve svém vztahu šťastní. Vysvětlil jsem mu svou situaci a poté vyhledal jeho pomoc, ale k mému překvapení mi řekl, že mi s mým případem pomůže, a tady nyní oslavuji, protože můj manžel se úplně navždy změnil. Vždycky chce být mnou a bez mého daru nemůže dělat nic. opravdu si užívám manželství, jaká skvělá oslava. Budu dál vydávat svědectví na internetu, protože Dr.saguru je opravdu opravdové kouzlo. POTŘEBUJETE POMOCI POTOM KONTAKTUJTE LÉKAŘE SAGURU HNED E-MAILEM: drsagurusolutions@gmail.com nebo +2349037545183 On je jedinou odpovědí na váš problém a ve vašem vztahu se budete cítit šťastní. 1 MILOVACÍ KOUZLO 2 VYHRAJTE ZPĚT 3 OVOCE DĚLKY 4 PROPAGAČNÍ KOUZLO 5 OCHRANNÉ KOUZLO 6 OBCHODNÍ KOUZLO 7 DOBRÉ PRACOVNÍ KOUZLO 8 KOUZLO LOTTERY a KOUZLO SOUDNÍHO KASE..

Voodoo lord řekl(a)...

Můj manžel mě po jednom roce manželství opustil pro jinou ženu. Zoufale jsem ho potřeboval zpět, protože jsem ho tak miloval. Měl jsem velké obavy a potřeboval jsem pomoc. Tento věrný den při surfování na internetu jsem narazil na zvláštní svědectví o pánovi vúdú. Poté, co jsem utratil peníze za tolik falešných kouzelníků, cítil jsem, že bych to měl naposledy vyzkoušet, kontaktoval jsem voodoo lorda a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem je všechny, pak pro mě vytvořil kouzlo lásky. O 28 hodin později se můj manžel ke mně vrátil a rozplakal se a požádal o odpuštění. Dnes jsem tak šťastný a doporučil bych toto skvělé sesilatele kouzel každému, kdo opravdu potřebuje naléhavé řešení svého rozbitého vztahu, který se specializuje na přivedení zpět ztracené přítelkyně, získání vašeho milovaného srdce, pomoc svobodným lidem při hledání partnerů, pomoc při kouzlení Chcete-li, aby byla vaše půjčka poskytnuta, sesílejte kouzla, abyste získali přízeň, milostnou přitažlivost, problémy s manželstvím a rozvod, specializuje se také na léčbu problémů s ledvinami a jakýchkoli jiných druhů nemocí, které vás trápí, a může dokonce pomoci neplodným ženám otěhotnět. Tak je dobrý, je nejlepší v tom, co dělá. Můžete ho kontaktovat na whatsapp prostřednictvím (+234 - 08097014925) nebo mu poslat e-mail na (voodooconnect60@gmail.com).

Voodoo lord řekl(a)...

Můj manžel mě po jednom roce manželství opustil pro jinou ženu. Zoufale jsem ho potřeboval zpět, protože jsem ho tak miloval. Měl jsem velké obavy a potřeboval jsem pomoc. Tento věrný den při surfování na internetu jsem narazil na zvláštní svědectví o pánovi vúdú. Poté, co jsem utratil peníze za tolik falešných kouzelníků, cítil jsem, že bych to měl naposledy vyzkoušet, kontaktoval jsem voodoo lorda a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem je všechny, pak pro mě vytvořil kouzlo lásky. O 28 hodin později se můj manžel ke mně vrátil a rozplakal se a požádal o odpuštění. Dnes jsem tak šťastný a doporučil bych toto skvělé sesilatele kouzel každému, kdo opravdu potřebuje naléhavé řešení svého rozbitého vztahu, který se specializuje na přivedení zpět ztracené přítelkyně, získání vašeho milovaného srdce, pomoc svobodným lidem při hledání partnerů, pomoc při kouzlení Chcete-li, aby byla vaše půjčka poskytnuta, sesílejte kouzla, abyste získali přízeň, milostnou přitažlivost, problémy s manželstvím a rozvod, specializuje se také na léčbu problémů s ledvinami a jakýchkoli jiných druhů nemocí, které vás trápí, a může dokonce pomoci neplodným ženám otěhotnět. Tak je dobrý, je nejlepší v tom, co dělá. Můžete ho kontaktovat na whatsapp přes +234 - 08097014925 nebo mu poslat e-mail na voodooconnect60@gmail.com

chief dodoru řekl(a)...

Chci poděkovat šéfovi Dodoruovi, který mi pomohl přivést mého manžela zpět ke mně. Před dvěma (2) lety jsem měl vážný problém s mým manželem, a to do té míry, že opustil dům a začal chodit s jinou ženou, zatímco zůstal s tou ženou jsem se ho snažil přivést zpět, ale veškerá moje snaha byla zbytečná až do dne, kdy můj přítel přišel do mého domu a řekl jsem jí všechno, co se stalo mezi mnou a mým manželem, pak mi o tom řekla mocný kouzelník, který jí pomáhal, když měla stejný problém.
Pak jsem kontaktoval šéfa Dodoru a řekl mu všechno, pak řekl urprise do 48 hodin, můj manžel se opravdu vrátil a prosil mě, abych mu odpustil.
Nemůžu vystát tuto Joy sám, tak jsem se rozhodl podělit se o své svědectví .. pokud existuje někdo, kdo potřebuje jeho pomoc, můžete ho kontaktovat pomocí tohoto e-mailu: chiefdodoru@gmail.com nebo si ho přidat na jeho whatsapp +2349015088017 .. Je ochoten pomoci každému orgánu, který potřebuje jeho pomoc.

chief dodoru řekl(a)...

Chci poděkovat šéfovi Dodoruovi, který mi pomohl přivést mého manžela zpět ke mně. Před dvěma (2) lety jsem měl vážný problém s mým manželem, a to do té míry, že opustil dům a začal chodit s jinou ženou, zatímco zůstal s tou ženou jsem se ho snažil přivést zpět, ale veškerá moje snaha byla zbytečná až do dne, kdy můj přítel přišel do mého domu a řekl jsem jí všechno, co se stalo mezi mnou a mým manželem, pak mi o tom řekla mocný kouzelník, který jí pomáhal, když měla stejný problém.
Pak jsem kontaktoval šéfa Dodoru a řekl mu všechno, pak řekl urprise do 48 hodin, můj manžel se opravdu vrátil a prosil mě, abych mu odpustil.
Nemůžu vystát tuto Joy sám, takže jsem se rozhodl podělit se o své svědectví .. pokud existuje někdo, kdo potřebuje jeho pomoc, můžete se na něj obrátit s jeho whatsapp + 2349015088017..On je ochoten pomoci jakémukoli orgánu, který potřebuje jeho pomoc.

chief dodoru řekl(a)...

Chtěl bych poděkovat šéfovi Dodoruovi, který mi pomohl přivést zpět mého manžela ... Před dvěma (2) lety jsem měl vážný problém s mým manželem, a to do té míry, že opustil dům a začal chodit s jinou ženou, zatímco zůstal s tou ženou jsem se ho snažil přivést zpět, ale všechno mé úsilí bylo zbytečné až do dne, kdy můj přítel přišel do mého domu a řekl jsem jí všechno, co se stalo mezi mnou a mým manželem, pak mi o tom řekla mocný kouzelník, který jí pomáhal, když měla stejný problém.
Pak jsem kontaktoval šéfa Dodoru a řekl mu všechno, pak řekl urprise do 48 hodin, můj manžel se opravdu vrátil a prosil mě, abych mu odpustil.
Nemůžu vystát tuto Joy sám, takže jsem se rozhodl podělit se o své svědectví .. pokud existuje někdo, kdo potřebuje jeho pomoc, můžete ho kontaktovat s jeho whatsapp + 2349015088017..On je ochoten pomoci jakémukoli orgánu, který potřebuje jeho pomoc.

chief dodoru řekl(a)...

Call and Whatsapp +2349015088017 Chief dodoru ZÍSKEJTE PROBLÉMY ŘEŠENÉ (VELKÉ
ASTROLOG) Světově proslulý astrolog / Vashikaran, kouzelníci, černý
Magic, White Magic, Real VOODOO LOVE SPELL v USA, Velké Británii, Kanadě,
AUSTRÁLIE, Kuvajt atd. ZPĚT ZTRACTE LÁSKU PO ROZVODU, vraťte se
tvou ztracenou lásku, jak získat moji minulost, jak získat moji lásku zpět,
Okamžité kouzlo smrti, kouzlo pomsty, kouzlo rozvodu, plodnost / těhotenství
Kouzlo, Manželské kouzlo, Kouzla lásky, kouzla ztracené lásky, rozchod
kouzla, ochrana, sjednotit nás, kouzla přitažlivosti, psychická,
tradiční léčitelé, sangoma, odstranění černé magie, získat zpět ztracené prostředky,
Pomsta online na Ex, získejte Exlover zpět online,

Obchodní kouzlo

Řešení malých / velkých soudních případů a předčasné propuštění z vězení

Odstranění kletby

Stávat se slavným kouzlem

Kariérní kouzlo

Pánská raná ejakulace

Silná a trvalá erekce

Nízké libido

Nelze porodit


Volejte a Whatsapp +2349015088017

chief dodoru řekl(a)...

Call & Whatsapp + 2349015088017 Chief dodoru PROBLÉMY ŘEŠENÉ (VELKÉ
ASTROLOG) Světově proslulý astrolog / Vashikaran, kouzelníci, černý
Magic, White Magic, Real VOODOO LOVE SPELL v USA, Velké Británii, KANADĚ,
AUSTRÁLIE, Kuvajt, Spojené arabské emiráty, ZPĚT ZTRACTE LÁSKU PO ROZVODU, vraťte se
tvoje ztracená láska, jak získat moji minulost, jak získat moji lásku zpět,
Okamžité kouzlo smrti, kouzlo pomsty, kouzlo rozvodu, plodnost / těhotenství
Kouzlo, kouzlo manželství, kouzla lásky, kouzla ztracené lásky, rozchod
kouzla, ochrana, sjednotit nás, kouzla přitažlivosti, psychické,
tradiční léčitelé, sangoma, odstranění černé magie, získat zpět ztracené prostředky,
Pomsta online na Ex, získejte Exlover zpět online,

Obchodní kouzlo

Řešení malých / velkých soudních případů a předčasné propuštění z vězení

Odstranění kletby

Stát se slavným kouzlem

Kariérní kouzlo

Předčasná ejakulace mužů

Silná a trvalá erekce

Nízké libido

Nelze porodit


Volejte a Whatsapp +2349015088017

Unknown řekl(a)...


Při několika příležitostech Kenny vyhrožuje, že se se mnou rozejde, pokud se ho odvážím zeptat na jeho vztah s jinými dívkami, byl jsem úplně zničený a zmatený, dokud mi můj starý přítel neřekl o kouzelníkovi na internetu, doktoru Ilekhojie, který pomáhá lidem s jejich vztah a manželský problém mocnostmi lásky Kouzla, Nejprve jsem pochyboval, jestli něco takového vůbec existuje, ale rozhodl jsem se to zkusit. Když jsem ho kontaktoval, řekl mi o tom, jak se to dělá, a zajistil, že jsem se všemi v pořádku procesy a ujistil mě o mé touze. Wiithin 28 hodin Kenny mi zavolal a začal se omlouvat, že se probudil a přemýšlel o všem, co mi udělal. Byl jsem velmi šokován, protože Kenny není vždy ten typ, kterého by cokoli mrzelo, ale od té doby se stal milujícím a starostlivým. Pokud potřebujete podobnou pomoc, zde je jeho kontakt .. VOLAT/WHATSAPP/VIBER: +2348147400259 nebo e -mail; (gethelp05@gmail.com)

Jessica řekl(a)...

Ahoj, jmenuji se Susan, byl jsem ženatý několik let, dokud se věci nezačaly stávat ošklivými a měli jsme hádky a hádky téměř pokaždé ... zhoršilo se to v okamžiku, kdy podal žádost o rozvod ... Snažil jsem se ze všech sil, aby ho změnil. mysli a zůstaň se mnou. Odstěhoval se z domu a stále pokračoval v žádosti o rozvod ... Prosil jsem a zkoušel všechno, ale stále nic nefungovalo. Průlom nastal, když mi někdo představil tohoto úžasného, ​​skvělého sesilatele kouzel, který mi nakonec pomohl ... Nikdy jsem nebyl fanouškem takových věcí, ale rozhodl jsem se to zkusit neochotně, protože jsem byl zoufalý a neměl jsem na výběr ... Tato skvělá baba mukuru dělala zvláštní modlitby a další věci, které musel dělat ... Během 2 dnů mi zavolal můj manžel a litoval všech emočních traumat, které mě to stálo, přestěhoval se zpět do domu a dál žijeme šťastně. jaký úžasný zázrak pro mě a moji rodinu udělala baba mukuru a víra, kterou jsem v něj měl. Představil jsem ho spoustě párů s problémy po celém světě a mají dobré zprávy ... Pevně ​​věřím, že někdo tam venku potřebuje jeho pomoc. věnujte proto zvláštní úsilí záchraně svého manželství/vztahu, pokud to opravdu stojí za to. kontaktujte ho e -mailem na (babamukuru61@gmail.com)
můžete ho kontaktovat prostřednictvím WhatsApp ..+2348075362900 .....

Bridget Helen řekl(a)...

Láska je krásná, když ji máte s kým sdílet 💝💝 Dr. Ekpen je velmi originální kouzelník a velmi jedinečný a mocný muž moudrosti. Nemohla jsem otěhotnět, protože jsem měla problémy s plodností. Můj manžel se kvůli tomu rozvedl. Měla jsem takové starosti a vždy jsem plakala a dokonce jsem přemýšlela o sebevraždě, ale můj přítel mi představil skvělého muže jménem Dr. Ekpen, který jí také pomohl s jejím problémem. Dala mi jeho e -mail a já ho kontaktoval a vše mu vysvětlil. Ujistil mě, že mi pomůže, a neměl bych si dělat starosti. Dr. Ekpen Ogiogun přinesl zpět radost do mého života a do mé rodiny tím, že ke mně znovu přivedl svého manžela s jeho duchovními schopnostmi, tím, že jsem otěhotněla, léčením rakoviny mé sestry, a také léčením HIV viru mého bratrance speciální schopnosti a také přiměl mého nevlastního bratra vyhrát loterii 2 miliony dolarů. Dr. Ekpen Ogiogun je opravdu nadaný, úžasný a velmi dobrý člověk, který opravdu ví, jak dělat svou práci, a pokud ne pro něj, k čemu by se můj život obrátil? Dr. Ekpen Ogiogun, moc vám děkuji a nikdy nepřestanu mluvit o vašich velkých činech. Slovy nelze vyjádřit, kolik dobrého jste pro mě a moji rodinu vykonali, a věřím, že ani tisíc slov nebude stačit k popisu vašich dobrých skvělých děl. Pokud potřebujete jakoukoli duchovní pomoc, proč neběhnout k Dr. Ekpenovi Ogiogunovi? stačí kontaktovat Dr. Ekpen Ogiogun na jeho e -mailu: ekpenogiogunspellcaster@gmail.com A on vám pomůže. Dr. Ekpen Ogiogun je neškodný, bezpečný a spolehlivý, kontaktujte ho tedy hned a získejte řešení. Děkuji, Dr. Ekpen, jeho WhatsApp číslo +2347045604010 nebo e -mail ekpenogiogunspellcaster@gmail.com

Faith Adams řekl(a)...

Chci využít této příležitosti a poděkovat Dr.obovi za jeho pomoc, za to, že mi pomohl dostat mého manžela zpět ke mně, když mě opustil pro jinou ženu. Kontaktoval jsem dr.obohealinghome1411@gmail.com, řekl mi, co mám dělat a co potřebuji získat, a do 48 hodin můj manžel k vám přicházíme prosit. Jak jsem udělal to, co řekl bez pochyb do 48 hodin, zavolal mi a prosil, jestli může přijít domů, byl jsem tak ohromen. Můžete kontaktovat Dr.obo o pomoc s jeho údaji, WhatsApp +2348115365326 nebo e -mail: Dr.obohealinghome1411@gmail.com

UNION LOVE řekl(a)...

Po 9 letech v manželství s mým manželem se 3 dětmi začal můj manžel chodit s jinými dámami a projevoval mi chladnou lásku, při několika příležitostech mi vyhrožuje rozvodem, pokud se ho odvážím zeptat na jeho vztah s jinými dámami, byla jsem úplně zničená a zmatený, dokud mi můj starý přítel neřekl o kouzelníkovi na internetu jménem DR. UNION, kteří pomáhají lidem s jejich vztahovými a manželskými problémy pomocí kouzel lásky, nejprve jsem pochyboval, zda něco takového vůbec existuje, ale rozhodl jsem se to zkusit, když jsem ho kontaktoval, pomohl mi seslat kouzlo lásky a během 24 hodin můj manžel se ke mně vrátil a začal se omlouvat, teď přestal chodit s dámami a je se mnou navždy a vážně. Kontaktujte tohoto skvělého sesilatele kouzel ohledně vašich partnerských nebo manželských problémů a všech druhů problémů, které se vám těžko řeší, a on na to dá trvalé řešení. Zde je jeho e -mailová adresa, UNIONUGB01@GMAIL.COM, hodně štěstí. {E-mailem:; UNIONUGB01@GMAIL.COM} NEBO WhatsApp :: [+2348072971407}

Faith Adams řekl(a)...

Dobrá zpráva! Měl jsem šťastné a klidné manželství se dvěma dětmi staršími 5 let. Můj manžel byl příliš okouzlující a starostlivý. Ale věci zhořkly, když to můj manžel začal odkládat a vracet se domů pozdě v noci. Nikdy jsem nevěděl, že by měl s jinou ženou Přestal věnovat pozornost mně a dětem. Bylo opravdu zničující a srdcervoucí vidět, jak se láska vzdaluje od naší rodiny. Stěžoval jsem si svému příteli, který mě představil dr. hobovi, který jí pomohl v nějakém bodě, ale nepochyboval Protože jsem nikdy nevěřil na voodoo nebo kouzlení, ale protože jsem byl zoufalý, dalo mi to šanci. Kontaktoval jsem ho, řekl mu všechno, řekl, že pomůže zachránit mého manžela a mé manželství. Řekl jsem to a poskytl jsem, co potřebuji pro toto další 'Posaďte se !!!!!! Můj manžel se jednou v noci vrátil domů s pláčem, omlouvám se Bylo to jako zázrak, jako by to předtím bylo kouzelné. Jsem tak šťastný, že díky DR OBO pomohl zachránit mé manželství

Netrpte, když existuje řešení. Můžete ho kontaktovat prostřednictvím e -mailu: dr.obohealinghome1411@gmail.com

Můžete také pomoci s následujícím:
* POKUD CHCETE SVOU EX přítelkyni / BOYFRIEND, ZPĚT K VÁM
* Pokud chcete, aby se váš manžel NÁVRAT
A další WhatsApp +2348115365326.

sonia řekl(a)...

NEJLEPŠÍ NALÉHAVÉ EFEKTIVNÍ KOUZLO LÁSKY, ABYSTE RYCHLE ZÍSKALI SVÉHO EX/MANŽELKA/MANŽELKU A ZACHRÁNILI VAŠE MANŽELSTVÍ NYNÍ KONTAKTUJTE DR ogugu PŘÍMO NA WHATSAPP +2347011196745

Ahoj všichni, jsem tu, abych svědčil o skvělém a mocném sesilateli kouzel jménem Dr ogugu. Byla jsem tak zmatená a zničená, když mě můj manžel beze slova opustil, zoufale jsem ho potřebovala zpátky, protože jsem ho tolik milovala. Takže můj přítel mě seznámil s tímto mocným sesilatelem kouzel, který jí pomohl získat jejího milence zpět, a tak jsem ho kontaktoval a on mi slíbil, že za méně než 72 hodin se mi vrátí. Poté, co jsem udělala vše, co žádal, k mému největšímu překvapení můj manžel, který se mnou odmítl mluvit, přišel do mého domu a požádal o odpuštění za všechno, čím jsem si musel projít, a teď spolu žijeme šťastně, pokud máte nějaký problém ve vztahu Doporučím vám, abyste se na něj obrátili se svými svědectvími. Níže jsou jeho kontaktní údaje. Kontaktujte ho na WhatsApp @ +2347011196745 nebo e-mailem solutiontempledrogugu@gmail.com
http://www.facebook.com/Dr.ogugu4/

Unknown řekl(a)...

NEJLEPŠÍ NALÉHAVÉ EFEKTIVNÍ KOUZLO LÁSKY, KTERÉ RYCHLE VRÁTÍTE VAŠEHO EX / MANŽELKA / MANŽELKU A TEĎ TEĎ ZACHRANÍTE VAŠE MANŽELSTVÍ. KONTAKTUJTE LORD UDUEBOR PŘÍMO NA WHATSAPP +2349044159370

Ahoj všichni, jsem tu, abych se setkal s velkým a mocným kouzelníkem jménem Dr., abych řekl uduebor. Byla jsem tak zmatená a zničená, když mě můj manžel beze slova opustil, naléhavě jsem ho potřebovala zpátky, protože jsem ho tolik milovala. Kamarádka mě tedy seznámila s tímto mocným kouzelníkem, který jí pomohl získat jejího milence zpět, a tak jsem ho kontaktoval a on mi slíbil, že se ke mně vrátí za méně než 72 hodin. Poté, co udělal vše, o co požádal, k mému největšímu překvapení, můj manžel, který se mnou odmítl mluvit, přišel za mnou domů a požádal o odpuštění za všechno, čím mě provázel, a teď spolu žijeme šťastně, pokud máte problém ve vztahu, udělám to. poradit, abyste ho kontaktovali pro své svědectví. Níže jsou jeho kontaktní údaje. Kontaktujte ho na WhatsApp @ +2349044159370 nebo pošlete e-mail na adresu dr.uduebor@gmail.com

Unknown řekl(a)...

Jmenuji se Elena Branko a můj přítel se se mnou rozešel před 2 měsíci, protože měl pocit, že ho podvádím s mým přítelem, snažil jsem se mu vše vysvětlit, ale zaplatil hluché uši, byla jsem emocionálně zničená protože jsem ho opravdu milovala, dokud jsem na internetu neviděla příspěvek o DR ISIKOLO, který pomáhá lidem získat zpět jejich ztraceného milence, zpočátku jsem pochybovala, jestli je to skutečné, protože jsem v takové věci nikdy nevěřila, ale rozhodla jsem se mu to zkusit, Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat a já to udělal, pak pro mě udělal kouzlo Lásky Proces kouzla ke znovusjednocení milenců je velmi jednoduchý a on pracuje nezištně s lidmi stejným způsobem, jakým obnovil můj vztah do 48 hodin a můj přítel mi volal a prosil, aby se se mnou znovu usmířil, pokud potřebuješ pomoct vyřešit svůj vztah nebo manželský problém. Zde je jeho kontakt, WhatsApp/Viber na něm: +2348133261196, pošlete mu e-mail (isikolosolutionhome@gmail.com)

Unknown řekl(a)...

NEJLEPŠÍ NALÉHAVÉ EFEKTIVNÍ KOUZLO LÁSKY, KTERÉ RYCHLE VRÁTÍTE VAŠEHO EX / MANŽELKA / MANŽELKU A TEĎ TEĎ ZACHRANÍTE VAŠE MANŽELSTVÍ. KONTAKTUJTE LORD UDUEBOR PŘÍMO NA WHATSAPP +2349044159370

Ahoj všichni, jsem tu, abych se setkal s velkým a mocným kouzelníkem jménem Dr., abych řekl uduebor. Byla jsem tak zmatená a zničená, když mě můj manžel beze slova opustil, naléhavě jsem ho potřebovala zpátky, protože jsem ho tolik milovala. Kamarádka mě tedy seznámila s tímto mocným kouzelníkem, který jí pomohl získat jejího milence zpět, a tak jsem ho kontaktoval a on mi slíbil, že se ke mně vrátí za méně než 72 hodin. Poté, co udělal vše, o co požádal, k mému největšímu překvapení, můj manžel, který se mnou odmítl mluvit, přišel ke mně domů a požádal o odpuštění za všechno, čím mě provázel, a teď spolu žijeme šťastně, pokud máte problém ve vztahu, udělám to. poradit, abyste ho kontaktovali pro své svědectví. Níže jsou jeho kontaktní údaje. Kontaktujte ho na WhatsApp @ +2349044159370 nebo pošlete e-mail na adresu dr.uduebor@gmail.com

Unknown řekl(a)...

Jmenuji se Nadia Lapková a jsem z Londýna. Toto svědectví jsem začala psát před několika dny a záměrně jsem sem vložila datum, abych si zapamatovala, že právě do 2 dnů od kontaktování DR ISIKOLO byl konečně obnoven můj dlouho ztracený vztah s mým bývalým manželem. Znovu jsem se spojila se svým bývalým manželem 5. listopadu tohoto roku poté, co jsem kontaktovala DR ISIKOLO na jeho kontaktu WhatsApp a do 2 dnů se ke mně můj bývalý manžel vrátil poté, co se ode mě odloučil na více než 8 měsíců. Byl to zázrak, protože jsem nikdy nevěřil, že by to bylo možné. Stále mě překvapuje, že když píšu toto svědectví, stále spí v naší manželské posteli. Jsem opravdu šťastný, pane. Děkuji vám, že mi pomáháte, a modlím se, aby o vás i další skvělí lidé vydávali úžasná svědectví. Spojte se s DR ISIKOLO Spiritual, abyste zachránili váš vztah. na jeho WhatsApp/Signal nebo mu Viber na +2348133261196.

Elena Anthony řekl(a)...

Rozchod je bolestivý, někdy předstíráme, že jsme skvělí, ale nejsme, bojem za to, abychom získali zpět svého milovaného, ​​bojujeme také o to, abychom získali zpět svou radost a štěstí. Když se se mnou rozešel můj o rok starší přítel, sotva jsem mohla mluvit, aniž bych se rozplakala. Cítil jsem se odmítnutý a sklíčený a také jsem nevěděl, co mám dělat. Nevěděl jsem, jestli ho dokážu získat zpět, a úzkost byla nesnesitelná. Surfoval jsem na internetu a při čtení článků a webů o bezpočtu kouzel jsem přes Whatsapp narazil na syna kudi ( 234- 08108149120). Chtěl jsem náš vztah zpět a syn kudi mě ujistil, že se můj přítel ke mně vrátí. Tak jsem postupoval podle pokynů a plánů, které pro mě syn kudi udělal, a do 48 hodin jsme byli zase spolu a tak zamilovaní! Vím, že se to ne vždy děje tak rychle, ale syn kudi řekl, že kouzla jsou účinná a stalo se! Jsem tak vděčný a mohu směle říci, že pokud jste rozvedení a chcete toho člověka získat zpět, kontaktujte ho, protože syn kudi dodržuje svá slova a také se socializuje v kouzlech, díky nimž společnice otěhotní, aby vyléčit všechny nemoci nebo nemoci, vyhrát v loterii atd., nikdy nezapomenu, jak mi pomohl. Pošlete mu e-mail přes (sonofkudi@gmail.com) a zkušební verze vás přesvědčí. Také pošlete zprávu na Telegram 2348108149120

Ellen Spellcaster �� řekl(a)...

Jsem velmi rád, že se mohu podělit o toto své fantastické svědectví.
Jmenuji se Eden a můj manžel se jmenuje Eduardo ze Spojených států.
Eduardo mě opustil kvůli jiné ženě a aby byl příběh krátký, kontaktoval jsem Dr. Ellen, kouzelníka a můj život se během 48 hodin úplně změnil. Dívám se na sebe do zrcadla a usmívám se. Poprvé v životě věřím v sebe a své schopnosti. S pomocí Dr. Ellen jsem přivedla svého manžela zpět do svého života. Eduardo řekl, že se omlouvá 48 hodin po vytvoření výslovnosti. Eduardo řekl, že si uvědomil, že nikdy nechtěl vybuchnout, že si nemůže vzít emocionální zavazadlo, které jsme neustále převáželi. Řekl, že si myslí, že to má negativní dopad na můj život a že je to lepší. Řekl, že je těžké neustále mluvit o minulosti. Oběma jsem odpustila. Mám peníze v kapse, což jsem konečně já. (Můj kompenzační šek přišel, protože mi bylo řečeno, že mají měsíce.) Jsem živoucím důkazem toho, co Dr.Ellen dokáže... Moc děkuji Dr.Ellen za úžasnou práci, kterou jste v mém vztahu odvedli. oba jsme pomáhali vidět a mluvit pravdu jeden druhému. Nikdy jsem si nemyslel, že by kouzlo mohlo páru pomoci, než jsi byl velmi šťastný. Kontaktoval jsem vás a inicioval, aby se to všechno stalo. Každý, kdo má problém ve vztahu, může kontaktovat Dr.Ellen na e-mailu ellenspellcaster@gmail.com
pokud máte nějaké problémy s tímto následujícím problémem
(1) Pokud milujete svého bývalého partnera
(2) pokud máte neustále noční můry.
(3) Chcete být povýšeni ve své kanceláři.
(4) Pokud chcete dítě.
(5) Bylinná péče
(6) Chcete být bohatí.
(7) Chcete svého manžela zavázat, aby byl navždy váš.
(8) Pokud potřebujete finanční pomoc.
(9) Nechte lidi poslouchat vaše slova a dělat, co chcete
(10) Usnesení E.T.C.
kontaktujte Dr.Ellena prostřednictvím jeho e-mailu: ellenspellcaster@gmail.com
Whatsapp:
+2349074881619

Unknown řekl(a)...

Děkuji DR ISIKOLO ze všech největší za to, co jste pro mě udělal. Jmenuji se Katarina Bennetová a jsem tak ráda, že je můj milenec zpět ke mně a nyní spolu šťastně žijeme. DR ISIKOLO kouzlo opětovného shledání lásky je velmi silné a účinné a nemá žádné vedlejší účinky. Protože mi slíbil pomoc, rozhodla jsem se vyzkoušet DR ISIKOLO, když mě můj milenec opustil kvůli jiné paní. Pomohl mi seslat kouzlo lásky, abych obnovil lásku a štěstí pro mě a mého milence, které ho přivedly zpět ke mně v roce 48, jak mi slíbil a ujistil. nejvíc mě vzrušuje, že můj milenec ani nevěděl, že byl pod kouzlem, které ho přimělo zničit to, co jsme v průběhu let sdíleli. pokud procházíte vztahovým problémem, doporučuji vám kontaktovat DR ISIKOLO a váš problém bude vyřešen. Kontaktujte DR ISIKOLO leo ještě dnes a vyřešte svůj problém, a pokud potřebujete jeho pomoc, níže je jeho e-mailová adresa: isikolosolutionhome@gmail.com nebo přímo WhatsApp: +2348133261196.

Unknown řekl(a)...

Jak můžeš zastavit svého manžela v rozchodu nebo rozvodu a přimět ho, aby tě miloval víc než kdy předtím, já a můj manžel jsme byli na dlouhou dobu odloučeni, opustil mě kvůli jiné ženě, ale miluji ho z celého srdce, měla jsem asi Dr Sacre, jak dokáže napravit vztah a vrátit milence dohromady, kontaktuji ho a vysvětlím mu vše, co se stane, řekl mi, že můj manžel se ke mně vrátí po modlitbách Dostal jsem materiál potřebný pro modlitby, do 24 hodin můj manžel se ke mně vrátil, jsme spolu šťastní, má jednu velkou šťastnou rodinu moje 2 děti jsou šťastné, že je zpět otec, informace o tom, jak můžete kontaktovat Dr Sacre, jsou níže
Kontaktujte doktora Sacre
WhatsApp číslo: +2349076034359
Emailová adresa:
sacretempleofpower@gmail.com

paní Marianová

Vilija Rasimaviciene řekl(a)...

Jmenuji se Ivana Lasse a po 5 letech v manželství s mým manželem a 2 dětmi se můj manžel začal chovat divně a chodit s jinými dámami a projevoval mi chladnou lásku, několikrát mi vyhrožoval rozvodem, pokud se ho odvážím zeptat na jeho románku s jinými dámami, byl jsem totálně zničený a zmatený, dokud mi můj starý přítel neřekl na internetu o kouzelníkovi jménem DR ISIKOLO, který pomocí sil lásky pomáhal lidem se vztahovými a manželskými problémy, zpočátku jsem pochyboval, zda tomu tak je. věc někdy existuje, ale rozhodl jsem se to zkusit, když jsem ho kontaktoval, pomohl mi seslat kouzlo lásky a do 48 hodin se ke mně manžel vrátil a začal se omlouvat, teď přestal chodit s jinými dámami a jeho se mnou k dobru a doopravdy. Obraťte se na tohoto skvělého sesilatele lásky, aby váš vztah nebo manželský problém vyřešil ještě dnes prostřednictvím: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu napište přes WhatsApp +2348133261196.

Unknown řekl(a)...

Autentická láska kouzla práce za 48 hodin
Já jsem Denis Zvonimir a já jsem měl svou ex přítelkyni zpět s pomocí Dr. Isikolo přes WhatsApp: +2348133261196. Viděl jsem lidi, kteří psali svědectví o kouzlu, kdy byli požehnáni a komu chci také říct můj. Je také s těmito svědectví, které jsem potkal Dr isikolo a kontaktoval ho, aby mi přivedl svůj ex Katrina zpět, abychom mohli strávit dovolenou spolu, jak jsme se rozešli na několik měsíců a mé srdce nebylo stejné. Miluji tuto ženu celým svým srdcem. S pomocí doktora Isikolo, můj ex se ke mně vrátil do 48 hodin poté, co jsem splnil a udělal to, co mě nutný. Láska a štěstí byla obnovena a teď mě miluje, tím více je velmi reálné. I já byl šokován a nemohl jsem uvěřit, že to vlastně fungovalo. Řekl bych vám, abyste se obrátili na tento muž, pokud si přejete mít svůj milovaný záda s rychlými výsledky na jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo WhatsApp +2348133261196.

Thanks3 řekl(a)...

Způsob, jakým můžete získat zpět svého milence nebo bývalého milence, je to velmi rychlé a spolehlivé, Katherine je moje milenka, která se se mnou rozešla, ale s pomocí duchovní síly doktora Sacre dokázal zlomit kouzlo, které na něj seslal jiný muž. ona a ona jsou zpět ke mně, stále více mě miluje a váží si mě, jsme spolu šťastní, kontaktujte Dr Sacre na WhatsApp +2349076034359 nebo mu napište o pomoc na sacretempleofpower@gmail.com, je to opravdový kouzelník

Pane Hudsone

Thanks3 řekl(a)...

Jak dáma publikuje komentář v novinách o tom, jak získala zpět svého manžela, že se s ní rozvedl a dnes jsou zpět s pomocí modliteb Dr Sacre, kontaktuji Dr Sacre před Vánocemi, že se se mnou můj milenec rozešel, že jsem potřebuji pomoc, abych ho dostal zpět a také, aby mě přestal podvádět, doktor sacre mi řekl, abych sehnal potřebný modlitební materiál, což jsem udělal, 24. prosince se můj milenec vrátil, rozešel se s ostatními dívkami v je život, teď je z něj člověk změny, kterého miluje a respektuje mě, plánujeme naši svatbu do ledna příštího roku, díky dr Sacre
Kontaktujte doktora Sacre na níže uvedených podrobnostech
Číslo WhatsApp Dr Sacre: +2349076034359
e-mailová adresa: sacretempleofpower@gmail.com
Je to dobrý a mocný muž, jeho moc není zlou silou

Dr. Irene Kilubi

ETHANO řekl(a)...

Kontaktujte nás na adrese:  arcmeds4@gmail.com

Jste nevyléčitelně nemocní, slabí, v depresi a chcete se vzdát svého života od bolesti světa? Hledali jste spolehlivý a účinný způsob, jak dosáhnout klidné smrti, aniž byste přišli o své peníze? Už jste někdy slyšeli o Nembutal Pentobarbital Sodium Solution Peaceful exit lék? Jsme tu, abychom vám poskytli klidné a spolehlivé řešení.

Pokud chcete koupit Nembutal online, jste na správném místě k nákupu. Už nehledejte, kontaktujte nás a nakupte Nembutal Online za velmi dostupnou cenu. Máme více než 9 let zkušeností s dodávkami nembutalu do Spojených států, Kanady, Evropy, Austrálie, Afriky, Asie s 99,9% úspěšností dodání.

Jsme odhodláni poskytnout nevyléčitelně nemocným skutečnou naději a věčný odpočinek. Prodáváme Nembutal Powder, Oral Nembutal Liquid a Nembutal Pills. Stačí uvést váš věk a váhu a budeme vám schopni poskytnout přesné informace o ceně, dopravě a platbě.

Všimněte si, že provádíme 100% diskrétní a expresní přepravu Nembutalu po celém světě a máme politiku vrácení/vracení, abychom zajistili maximální spokojenost našich klientů. Pokud se k vám nechováme dobře, řekněte nám to a pokud se k vám chováme dobře, řekněte to světu.
Jsme k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, abychom zodpověděli všechny vaše otázky týkající se JAK KOUPIT NEMBUTAL ONLINE, KDE KOUPIT NEMBUTAL, NEJLEPŠÍ TYP NEMBUTALU K KOUPENÍ atd. Jednoduše nám pošlete e-mail a jeden z našich konzultantů zákaznických služeb se vám včas ozve .

* sebevražedná dávka Nembutalu,
* Jak získat Seconal,
* Jak koupit nembutal online,
* Koupit nembutal online,
* Nembutal poštou,
* Jak získat pentobarbital,
* Nejlepší léky na sebevražedné předávkování,
*sekonální nembutal,
*nembutal bez lékařského předpisu,
* nembutal pentobarbital sodný,
* nembutalové pilulky online,
* dodavatelé nembutalu,
Jsme legitimním dodavatelem Nembutalu. Ukončete utrpení, ukončete bolest a ukončete svůj smutek nákupem Nembutalu online od nejlepších dodavatelů nembutalu. 100% rychlý, spolehlivý, důvěryhodný, produkt je vysoce kvalitní, všude dostupný, extrémně čistý, Nembutal prášek, stejně jako tekutina a pilulky, nejlepší rozhodnutí. Umírání s mírem, umírání s důstojností, pokojná eutanazie, pokojná mysl. Spotřeba a pořadí dle potřeby.

Kontaktujte nás na adrese:  arcmeds4@gmail.com

Navštívit naši stránku :

https://nembutalcenter.com/

unknown řekl(a)...

Chci se podělit o zkušenost, kterou mám se zaklínačem jménem Dr Ajayi, je to velmi mocný muž, kterému jeho přední otec požehnal, aby pomáhal lidem s různými životními problémy, procházel jsem nejhorší fází svého života, protože mi moje žena řekla chce se z ničeho nic rozvést, zeptal jsem se jí, kde jsem udělal chybu, ale nedala mi žádnou odpověď, místo toho se odstěhovala z domu, bylo to opravdu divné, takže hledám pomoc, když jsem online potkal doktora Ajayi, kouzelníka, Po nějaké konzultaci jsem mu vysvětlil svůj stav, zjistil jsem, že moje žena je se svou sekretářkou v práci a on je pod jeho kouzlem, velký kouzelník mi řekl, co je třeba udělat, a já jsem postupoval podle jeho pokynů. Dnes jsem hrdým mužem, protože moje žena je se mnou přímo doma a čekáme naše druhé dítě díky doktoru Ajayimu, kouzelníkovi, pokud potřebujete pomoc kouzelníka s jakýmkoliv problémem, Dr Ajayi je to pravé osoba pro dokonalý a spolehlivý výsledek. Kontaktujte jeho číslo Viber nebo WhatsApp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

Annoy nous řekl(a)...

Poradte při rozchodu, rozvodu, rozchodu nebo při jakémkoliv problému ve vztahu

Nemusíte čekat, až se k vám vrátí, pokud je milujete a staráte se o ně, tak se obraťte na doktora Sacrea, aby vám pomohl přivést zpět vašeho milence nebo bývalého milence, který se s vámi rozešel, pokud je milujete, tzn. ne sobectví, milují tě dříve, možná to bylo malé nedorozumění, které přineslo problém ve vašem vztahu, Dr Sacre přivedl zpět mého bývalého manžela a dnes jsme jedna velká šťastná rodina, miluje naši rodinu, přestal podvádět díky pomoci Dr. Sacre , Dr Sacre je nejlepší kouzelník, se kterým si můžete promluvit, dá vám ty nejlepší rady a pomůže vám napravit váš vztah s vaším partnerem, kontaktem na níže uvedených podrobnostech
E-mailová adresa: sacretempleofpower@gmail.com
WhatsApp nebo volejte: +2349076034359
Sdílím to, abych pomohl ostatním, a mám další pomoc prostřednictvím jejich svědectví

Paní Claudia Michalská

Prophet/Dr Odiboh řekl(a)...

Dobrý den všem, jmenuji se NINA, chci moc poděkovat DR ODIBOHOVI za obnovení míru zpět v mém manželství po deseti letech manželství můj manžel ROBERT SMITH se rozhodl opustit mě a naše dvě děti kvůli jiné ženě, jednoho čtvrtka odpoledne i viděl jsem příspěvek o Dr. ODIBOH, jak pomohl ženě přivést zpět jejího manžela z rukou jiné ženy Rozhodl jsem se ho kontaktovat ohledně problému, kterému čelím ve svém manželství DR ODIBOH mi řekl, ať si nedělám starosti, že díky Boží moci, nikoli naší moci manžel se ke mně vrátí, řekl mi, co si mám koupit na modlitbu, což jsem udělala po třech dnech, můj manžel mi zavolal, že je mu líto, že mě a naše dvě děti kvůli tomu opustil, zatímco jsem řekl ok, slova mých lidí nestačí děkuji vám DR ODIBOH za vaši pomoc říkám Bůh vám a vaší rodině žehnej za obnovení míru zpět do mého života
DR ODIBOH TAKÉ POMŮŽE S NÁSLEDUJÍCÍMI PROBLÉMY.
POTŘEBUJETE TAKÉ ŘEŠENÍ NÁSLEDUJÍCÍHO PROBLÉMU, KONTAKTUJTE HO TAKÉ.

(1) Pokud chcete své EX zpět.
(2) pokud máte vždy špatné sny.
(3) Chcete být povýšeni ve své kanceláři.
(4) Chcete, aby za vámi běžely ženy/muži.
(5) Pokud chcete DÍTĚ.
(6) Chcete být BOHATÍ.
(7) Chcete připoutat svého manžela/manželku, aby byl váš navždy.
(8) Pokud chcete své peníze zpět od někoho, kdo je nechce vrátit
(9) Jak jste byli PODVEDENI a chcete získat zpět své ztracené peníze.
(10) pokud chcete zastavit svůj ROZVOD.
(11) pokud se chcete rozvést se svým manželem.
(12) pokud chcete, aby vaše přání byla splněna.
(13) Těhotenské kouzlo k početí dítěte
(14) Zaručte, že vyhrajete znepokojivé soudní případy a rozvod bez ohledu na to, v jaké fázi
(15) Zabraňte rozpadu vašeho manželství nebo vztahu.
(16) Vyhrajte kouzla v loterii

JEHO KONTAKTNÍ ADRESY JSOU:
WHATAP: ČÍSLO:+2347048883838
EMAIL: odibohsolutionhome@gmail.com

Anonymní řekl(a)...

Chci moc poděkovat VELKÉMU MUTABA za úžasnou práci, kterou pro mě udělal, když mi pomohl zachránit mé manželství, můj manžel požádal o rozvodový dopis kvůli malému nedorozumění, které jsme měli v posledních několika měsících, A já nikdy chtěla jsem to, protože svého manžela tolik miluji a všechny naše investice byly společným podnikem a nechci být daleko od své rodiny a mých dvou krásných dětí. Můj přítel mi řekl o VELKÉ MUTABĚ a o tom, jak jí také pomohl s jejími manželskými problémy, takže jsem ho musela kontaktovat, protože chci zabránit manželovi v dokončení rozvodového dopisu a chci udržet svou rodinu pohromadě a poté, co jsem ho kontaktovala, jsem bylo mi řečeno, co musím udělat, a když jsem měl začít vidět výsledek, udělal jsem, jak mi VELKÁ MUTABA řekl, a po 3 dnech mi můj manžel zavolal a začal mě žádat o odpuštění a všechno to pro mě bylo jako sen a my všichni spolu opět žijí šťastně a to díky VELKÉ MUTABĚ. můžete mu poslat e-mail: greatmutaba@ gmail. com nebo si ho přidejte na whatsapp 2348054681416

Doreen Anna řekl(a)...

Chci svědčit o mocném kouzelníkovi, který vrací mého bývalého přítele, všechno to začalo, když jsem mu vzal telefon a viděl jsem, jak mu dáma vzkazuje, že se jí to naposledy líbilo, a já ho kvůli tomu konfrontoval, byl naštvaný a přestal se mnou mluvit od toho dne se začal chovat divně, pak mi řekl, že už mě nechce, že miluje někoho jiného Byl jsem tak divně řečeno, brečel jsem celé dny a noci, zablokoval mě na svém Instagramu a na telefonu, takže jsem se nemohl dovolat už mě to mrzelo a plakalo, ještě víc jsem hledal pomoc online, když jsem viděl komentář o doktoru Mutabovi skvělá práce Kontaktoval jsem ho a řekl mu o svých problémech a udělal jsem vše, oč mě požádal, řekl mi po 24 hodinách můj bývalý se mi vrátí, i když jsem o něm pochyboval, protože můj bývalý už se mnou nechtěl mít nic společného, ​​druhý den mi k mému největšímu překvapení zavolal a prosil mě, abych mu dala další šanci, teď jsme oba Díky Dr. Mutabovi může pomoci i vám Dr. Muta ba kontaktní údaje níže. greatmutaba@ gmail. com nebo whatsapp him +2348054681416

UNKNOWN řekl(a)...

Dívky, doporučuji pouze pana Udamu! Udělal pro mě kouzlo. To se prostě nedá vyslovit! jako pohádka pro vás a je to!) výsledek je ještě lepší, než jsem čekal a dostal jsem to rychleji, než jsem čekal!) všechno je prostě super! Ale je tu jedna věc, dělá jen kouzlo bílé lásky a řekl, že to kouzlo bylo jen pro ty, kteří byli předtím ve vztahu, ale v zásadě si myslím, že nikdo nemusí očarovat cizího člověka.) ale jaký efekt! škoda, že jsem to nenašel dříve, jak jsem zachránil svůj vztah tím, že jsem jen zaplatil za potřebné věci.. teď se já a můj snoubenec chystáme vzít) Doufám, že moje recenze někomu pomůže najít jeho štěstí a ušetřete spoustu peněz!) kontaktujte ho Whatsapp (+27 65 897 8226) nebo mu napište na (udamaada@gmail.com)
Zavolejte a Whatsapp, pane Udama

Doreen Anna řekl(a)...

Chci svědčit o mocném kouzelníkovi, který vrací mého bývalého přítele, všechno to začalo, když jsem mu vzal telefon a viděl jsem, jak mu dáma vzkazuje, že se jí to naposledy líbilo, a já ho kvůli tomu konfrontoval, byl naštvaný a přestal se mnou mluvit od toho dne se začal chovat divně, pak mi řekl, že už mě nechce, že miluje někoho jiného Byl jsem tak divně řečeno, brečel jsem celé dny a noci, zablokoval mě na svém Instagramu a na telefonu, takže jsem se nemohl dovolat už mě to mrzelo a plakalo, ještě víc jsem hledal pomoc online, když jsem viděl komentář o doktoru Mutabovi skvělá práce Kontaktoval jsem ho a řekl mu o svých problémech a udělal jsem vše, oč mě požádal, řekl mi po 24 hodinách můj bývalý se mi vrátí, i když jsem o něm pochyboval, protože můj bývalý už se mnou nechtěl mít nic společného, ​​druhý den mi k mému největšímu překvapení zavolal a prosil mě, abych mu dala další šanci, teď jsme oba Šťastní spolu, díky Dr. Mutaba vám může také pomoci Dr. Muta ba kontaktní údaje níže. greatmutaba@ gmail. com nebo whatsapp him +2348054681416
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://www.facebook.com/greatmutabaspellhome/

Doreen Manuer řekl(a)...

Než jsme se vzali , byla jsem s manželem ve vztahu 15 let , zrovna minulý týden se vrátil z práce s tím , že chce ukončit naše manželství a jsme manželé 6 let , prosil jsem ho , aby byl prosím můj muž navždy řekl , že si mě už nemůže vzít , bylo mi zlomeno srdce , zavolal mi můj přítel a řekl mi , že můj manžel se schází s jinou dívkou , byla jsem zraněná a nevěděla jsem co dělat , dokud jsem nenarazila na tuto mocnou sesilatel lásky , který mi pomohl seslat kouzlo lásky , které přivedlo zpět mého manžela , který mě opustil , dnes jsem šťastný a bláznivě se milujeme díky pomoci doktora Mutaby , pokud chcete svého bývalého zpět nebo máte nějaký problém , laskavě ho přidejte na WhatsApp +2348054681416 nebo mu můžete poslat e-mail na adresu: greatmutaba@ gmail. com

Nira Shalom řekl(a)...

Ahoj, já jsem NIRA SHALOM, jsem tady, abych rozšířil tuto dobrou zprávu do celého světa o tom, jak jsem získal zpět svou bývalou lásku. Šílel jsem, když mě minulý měsíc opustila moje láska kvůli jiné dívce, ale když jsem potkal přítele, který mě seznámil s Babou Wale da Wiseman, velkým poslem, vyprávěl jsem Baba Wale o svém problému o tom, jak mě opustila moje bývalá láska, a také jak jsem potřeboval získat práci ve velmi velké společnosti. Řekl mi pouze, že jsem přišel na správné místo, kde dostanu touhu svého srdce bez jakýchkoli vedlejších účinků. Řekl mi, co musím udělat, Poté, co to bylo hotovo, V příštích 2 dnech mi moje láska zavolala na telefon a řekla mi, že se omlouvám, že jsem žila dříve, a také v příštím týdnu poté, co mi moje láska zavolala prosím o odpuštění, byl jsem pozván na pohovor do mé požadované společnosti, pokud bych potřeboval pracovat jako nadřízený. Jsem tak šťastný a ohromen, že to musím říct celému světu o tom, jak mi Baba Wale pomáhá splnit přání mého srdce. Baba Wale je specialista na všechny druhy kouzel a dobré magie. Pokud potřebujete jakýkoli druh pomoci, kontaktujte, Baba Wale, na následující e-mailové adrese: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +2348136951551 Viber +2348136951551 Děkuji později

Anonimo řekl(a)...

Dnes jsem se svou rodinou velmi šťastný. Jmenuji se Angela, žiji v USA, manžel mě na rok opustil a já ho tak moc miluji, od té doby hledám způsob, jak ho získat zpět. Vyzkoušela jsem mnoho možností, ale nefungovalo to, dokud jsem nepotkala přítele, který mě seznámil s doktorem UDAMA, kouzelníkem, který mi po 2 dnech pomohl přivést zpět mého manžela. Můj manžel a já spolu dnes žijeme šťastně, protože jsem se řídila pokyny skvělého doktora UDAMA. Ten muž je skvělý, můžete ho kontaktovat na e-mailu: (udamaada@gmail.com). a jeho přímé kontaktní číslo a whatsapp je (+27658978226) Nyní poradím všem vážným osobám, které se ocitly v tomto druhu problému, aby ho nyní kontaktovali rychlé řešení bez stresu.

Sussie Wrangas řekl(a)...

Sheryl Weiss, skutečný životní příběh:
Sdílím toto svědectví s partnery, kteří trpí problémy ve vztahu. Můj manžel mě opustil před 3 lety. Byl jsem zraněný a potřeboval jsem pomoc, tak jsem hledal na internetu a narazil na stránku, kde jsem viděl, že doktor Ola pomáhá dalším lidem s podobnými problémy. Kontaktoval jsem ho a on pro mě vytvořil speciální kouzlo. K mému překvapení se manžel po 24 hodinách vrátil domů. Takto jsme se znovu setkali a v mé rodině je hodně lásky, radosti a klidu. Dr. Ola můžete také kontaktovat na WhatsApp: +27 63 597 0874 nebo e-mailem: drola.banjo@gmail.com. Jsem živým svědectvím jeho práce, tento člověk je skvělý.

Anonymous řekl(a)...

Mým přáním právě teď je, aby Bůh nadále žehnal doktoru Ibinobovi za jeho dobré skutky pro život těch lidí, kteří mají zlomená srdce. Jmenuji se Michael DeBruin a jsem z Německa, je to už nějakou dobu, co se postoj mého milence změnil z toho, že je ke mně starostlivý typ, kterým byla, ale později se ukázalo, že se o mě vůbec nestará. Ale nedlouho, později jsem zjistil, že má milenka měla poměr s někým jiným, pak mi dále řekla, že mě po tom všem, čím jsme prošli, nepotřebuje. Jednoho dne mi přítel řekl o kouzelníkovi, který s kouzlem Dostanu zpět svou ženu, vzal jsem si jeho číslo mobilu, zavolal jsem mu a také whatsApp jemu, na což mi odpověděl a já jsem udělal nějaké oběti kouzelníkovi a on mi koupil předměty, které použil pro oběti a později mi zavolal že před 48 hodinami se mi moje láska vrátí a teď jsme do sebe zamilovaní víc než kdy jindy. můžete ho kontaktovat na WhatsApp +2348085240869,E-mail: dromionoba12@gmail.com..Můj milenec se vrátil zpět a rozešel se s druhým klukem, se kterým měla vztah... Děkuji Dr Ibinoba

Anonymous řekl(a)...

Sílu vrátit ztracenou lásku nebo přitáhnout někoho, koho milujeme. Provádění kouzel lásky je jednou z nejstarších magických činností, kterými se lidé zabývají. Milostná magie je o navracení štěstí, takže toto je součást života. Vždy existují vnitřní důvody, proč je pár (a proč není) v harmonii. Někdy se může stát, že i přes lásku mezi partnery harmonie chybí a vztah končí. Doktor Ibinoba Milostná magie je ideální příležitostí, jak to napravit. Máte problémy se svým milostným životem? Boje? Disharmonie? Přemýšlíte o ukončení vašeho vztahu? Tyto problémy lze často vyřešit, když se vám nedaří, navzdory mnoha pokusům sejít se se svým vysněným partnerem, jmenuji se Juliette. Jsem tak nadšená, že mohu získat zpět svou bývalou milenku s pomocí tohoto skvělého doktora Ibinoby. Tento skvělý muž mi zachránil rozpadlé manželství a také pomohl mnoha lidem. Manžel se se mnou rozešel rozvodem, aby si vzal jinou dívku. Po 5 letech rozpadlého manželství stále dostávám, co je moje. S pomocí doktora Ibinoby a nyní se s vámi rád podělím, že je tu někdo, kdo zachrání vaše manželství a přivede zpět váš rozbitý domov, bývalý vztah a manželství, pokud máte jakýkoli vztahový manželský nebo zdravotní problém, na kterého se můžete obrátit tomuto muži na jeho čísle WhatsApp: +2348085240869,E-mail: dromionoba12@gmail.com

Unknown řekl(a)...

Jsem opravdu ohromen zázračnými zkušenostmi a zázraky Dr. Isikolo, které se rozšířily na internetu a po celém světě. Jak úžasně pomohl lidem na celém světě obnovit jejich ztracené milence. Kontaktoval jsem ho poté, co jsem prošel tolika svědectvími od různých lidí, jak pomohli přivést svého bývalého milence zpět. Řekla jsem mu o svém manželovi, který mě asi před 6 měsíci opustil a odešel z domova se vším, co jsem měl. Byl jsem zmatený, když mi řekl, abych se usmíval a měl klid a ujistil mě, že vše zvládne za pouhých 48 hodin. Dodržel jsem postupy a on udělal svůj díl pro obnovení lásky a štěstí v mém domě. Po druhém dni, kdy mi můj manžel zavolal, jsem byla tak šokovaná, že jsem hovor zvedla a nemohla jsem uvěřit svým uším, opravdu mě prosil, abych mu odpustila, a já věděla, že láska a štěstí byly skutečně obnoveny. kontaktujte DR ISIKOLO na jeho e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu napište přes WhatsApp/Viber na: +2348133261196.

Mr Wang Yongli řekl(a)...

Potřebuješ půjčku???? Osobní půjčky nebo Podnikatelské půjčky???? Mluvte o tom se mnou. KONTAKTNÍ JMÉNO: Pan Petr Buzek, V případě zájmu nás prosím kontaktujte na::::::petrbuzekloanfirm@gmail.com
Whatsapp nyní: +639451256230

Anonymous řekl(a)...

Jsem ženatý se svou ženou 6 let a nedávno se se mnou rozešla a hluboce mě to ranilo, když mi řekla, ať ji nechám na pokoji a že mě už nemiluje, přestože jsem k ní byl vždy věrný a upřímný. Zkoušel jsem všechny způsoby, jak ji získat zpět tím, že jsem jí koupil, co chtěla, jako vždy a ona mi stále nechávala zlomené srdce.. Nyní má nového přítele, který mě zničil ještě víc, dokud mě nenapadl můj přítel ze střední školy nasměroval mě k doktoru Ibinobovi. Tento muž mi úplně změnil život. Sledoval jsem vše, co mi řekl, a moje žena se vrátila. Byl jsem ohromen vším, co se stalo přesně tak, jak mi řekl. Věřil jsem všemu, co mi řekl, a všechno byla pravda. Můžete ho kontaktovat, pomůže vám ve všem, co potřebujete, a rychle odpoví, jakmile ho kontaktujete prostřednictvím jeho čísla WhatsApp: +2348085240869, e-mail: dromionoba12@gmail.com

Laura řekl(a)...

Před téměř 2 lety jsem měl první ohnisko Herpes viru. Ze vší touhy byla bolest a svědění nesnesitelné. Doslova jsem se vyděsil, když můj praktický lékař řekl, že se to nedá vyléčit. Zpočátku nebyly záchvaty tak časté, ale pokaždé, když onemocním, znovu se objevily. Letos jsem měl tolik boláků, že jsem zoufale chtěl zkusit cokoliv, abych se jich zbavil. Před třemi měsíci mi přítel navrhl, abych zkusil lék DR AKHIGBE, který pomáhá lidem vyléčit se z HSV, KAŠLE, HIV&AIDS, GENITÁLNÍHO HERPESU, KÝCHÁNÍ, HEPATITIDY B, RAKOVINY atd. Rychle jsem si produkt objednal a začal používat opravné prostředky. S takovou úlevou mohu konstatovat, že už celý měsíc nemám ani jedno ohnisko. Navíc se zevnitř cítím skvěle. Opravdu podporuji tento bylinný produkt, který mi DR AKHIGBE poskytl. Takže pokud trpíte nějakou smrtelnou nemocí, můžete také kontaktovat tohoto skvělého muže na něm nyní prostřednictvím e-mailu. Dr.huelegbesolutionhome@gamil.com kontaktujte jeho WhatsApp +2348139096142

Laura řekl(a)...

Jsem tak rád, že se moje rozpadlé manželství obnovilo. Už je to více než měsíc a zdá se, že je vše v pořádku. Začal se ke mně chovat lépe a pro nás oba to byl ozdravný proces. Noční můra, která trvala téměř 2 roky, než jsme se rozešli, je konečně u konce. Vypadá to, že jsme se znovu zamilovali! Oba jsme hodili minulost za hlavu a snažíme se jít vpřed – a poprvé po dlouhé době vypadá budoucnost mnohem jasněji. Nemohu slovy vyjádřit, jak moc jsem Dr. Díky Olo. Zdá se, že jsme na sobě konečně znovu objevili věci, kvůli kterým jsme se na prvním místě zamilovali. Veškerá úzkost a stres prostě zmizely. Děkuji doktore Ilekhojie za záchranu mého rozpadlého manželství a přivedení mého manžela zpět ke mně! Žijeme spolu zase šťastně. Kontaktujte ho prostřednictvím e-mailu: dr.egbeharbalhome@gmail.com a WhatsApp: +234 813 909 6142

Anonimo řekl(a)...

Dobrý den! Jsem Martina Bonucci a toto je můj příběh. Po 3 letech rozpadlého manželství mě manžel opustil se třemi dětmi a můj život byl zničen. Chtěl jsem to všechno ukončit, málem jsem spáchal sebevraždu, protože jsem byl tak depresivní. Celou tu dobu jsem byl tak emocionálně depresivní a život mi připadal bezvýznamný. V osudný den jsem při brouzdání po internetu narazil na několik svědectví o doktoru Udamovi. Někteří lidé svědčili, že to přivedlo jejich Ex zpět, někteří svědčili, že to obnovuje dělohu a léčí nemoci pomocí jeho bylin. Víc mě zajímalo usmíření s manželem, které Dr. Udama umožnil za 3 dny. Nyní je můj manžel zpět a od té doby žijeme šťastně. Děkuji. Zde zanechám váš kontakt na všechny. E-mail: udamaada@gmail.com Volejte / Whatsapp: +27 65 897 8226

John Stoner řekl(a)...

Genuine Hackers je nejlepším řešením, jak získat zpět ukradenou kryptoměnu. Pomohli mi získat zpět mé ztracené tokeny poté, co jsem se stal obětí phishingového podvodu na Telegramu, kde útočníci získali přístup k mé peněžence a ukradli všechny mé mince. S pomocí Genuine Hackers se mi podařilo získat zpět celkem 11,8 BTC a 6,479 ETH během 2 dnů od odeslání mého případu. Kontaktujte GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM pro spolehlivé a efektivní služby obnovy.

unknow řekl(a)...

Všimla jsem si, že mě můj manžel podvádí a už se neúčastní našeho manželství. Když jsem se ho zeptala, v čem je problém, řekl mi, že není šťastný a že žádá o rozvod. Roztrhal mě na kusy, protože to byl jediný muž, se kterým jsem kdy byla. Hledal jsem na internetu, když jsem viděl článek o tom, jak DR.midnight pomohl tolika lidem v podobných situacích jako já, okamžitě jsem ho kontaktoval a řekl mu o svém problému.
Poradil se a provedl smírčí rituál. Všechno, na co se mě zeptal, jsem to udělala z plné důvěry v něj a přesně za 3 dny se můj manžel vrátil z práce domů a požádal mě, abych úplně zapomněla na rozvod a chce, abychom se dali dohromady a uzavřeli manželství do práce . . Všechno šlo dobře díky půlnočnímu zásahu DR. Obraťte se na něj, pokud máte nějaké problémy ve vašem manželství nebo vztahu. Telefonní číslo/Whatsapp +2347037137208 nebo e-mailem: (dr.midnight5@gmail.com)

«Nejstarší ‹Starší   201 – 299 z 299   Novější› Nejnovější»